Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki akinek közepes...

Iza86 kérdése:

Volt valaki akinek közepes kockázat jött ki a kombinált teszten valamelyik betegségre? Hívtak hogy menjek be holnap és megbeszéljük a továbbiakat, de nyugodjak meg. Akinek volt elmondana mi történt utána? Hova küldték? Patau-kór lett "rossz" 1:660

Figyelt kérdés

2019. szept. 4. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Mi ez az okorseg, hogy a prena, nifty kockazatbecsles??

Magzati dns-t vizsgalnak, nem a hormonszintekbol becsulgetnek!!az eredmeny pedig nem 1: az akarmennyihez, hanem vagy beteg vagy nem a magzat a vizsgalt kromoszomo rendellenessegre!

Nem artana rendet tenni a fejekben, mert mar sokadszor olvasom ezen az oldalon ezeket a boszmesegeket

2019. szept. 5. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Nifty tesztem eredmènye ez volt:

X betegseg negativ 1:200000-hez.

Y betegség negativ 1:5000000-hez

Sajat szememmel láttam. Egyébként az én szobatarsam volt a biológus. Maga mondta pl hogy a prenateszt csak a downra, alig sokkal erősebb mint egy sima kombinalt teszt. Miert mondana ilyet, az aki sajat maga is ezeket a teszteket nézi?

Miert mondjak akkor hogy ezek a tesztek pl nem elegendőek a beteg magzatok elvételére?

Jó eredményt kaphatsz az tény, de korántsem olyan biztosat mint az amnioval vagy a corionboholy montavétellel.

(Kedves Kérdező! Tőled pedig elnézést, hogy ezt itt vitatjuk meg. Nagyon bízom benne, hogy nem kesz semmi gond veletek!!! Kitartás!)

2019. szept. 6. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:

En prenat csinaltattam, az nem ilyen volt mint amit mutadsz🤷🏼‍♀️

Akkor a nifty vacak

2019. szept. 6. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én most pranat csináltattam a czeizelben. Azt mondták ha az eredmény nem jó, ingyen amnioznak ők. És nem 3 hetes a kiértékelésük, mint államiban, hanem max kettő. Szóval az sem igaz hogy tovább tart, vagy időt veszítesz vele. Egy hét a prena ha rossz, amnio és két hét eredmény. Megnézem államiba mikor kapsz időpontot és meg arra 3 hét. Mindenkinek magának kell dönteni természetesen. Nagyon drukkolok, hogy ne jelentsen ez az eredmény semmi rosszat.

Egyébként az amnio azért szükség -szerű, mert ha beteg babája van valakinek csak azzal az eredménnyel vetetheti el. De ez csak egy jelenlegi törvény. És a prenat is folyamatosan fejlesztik. Nekem is nyilatkoznom kellett róla, hogy ha marad a veremből elengedő, akkor felajanlom-e további kísérletekre, hogy fejlesszek a tesztet.

2019. szept. 6. 20:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm igyekszem

2 hét múlva férjhez megyek,ez kicsit eltereli most a gondolataim,van még pár apró intéznivaló

Netet sem böngészem már orvosi tanácsra,így tényleg jobb

Én is remélem hogy jó hírrel zárul az én történetem :-)

Mindenkinek köszönöm aki írt

Jelentkezem majd

Szép hétvégét kívánok

2019. szept. 7. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!