Volt valaki akinek közepes kockázat jött ki a kombinált teszten valamelyik betegségre? Hívtak hogy menjek be holnap és megbeszéljük a továbbiakat, de nyugodjak meg. Akinek volt elmondana mi történt utána? Hova küldték? Patau-kór lett "rossz" 1:660
Mi ez az okorseg, hogy a prena, nifty kockazatbecsles??
Magzati dns-t vizsgalnak, nem a hormonszintekbol becsulgetnek!!az eredmeny pedig nem 1: az akarmennyihez, hanem vagy beteg vagy nem a magzat a vizsgalt kromoszomo rendellenessegre!
Nem artana rendet tenni a fejekben, mert mar sokadszor olvasom ezen az oldalon ezeket a boszmesegeket
Kedves Utolsó!
Nifty tesztem eredmènye ez volt:
X betegseg negativ 1:200000-hez.
Y betegség negativ 1:5000000-hez
Sajat szememmel láttam. Egyébként az én szobatarsam volt a biológus. Maga mondta pl hogy a prenateszt csak a downra, alig sokkal erősebb mint egy sima kombinalt teszt. Miert mondana ilyet, az aki sajat maga is ezeket a teszteket nézi?
Miert mondjak akkor hogy ezek a tesztek pl nem elegendőek a beteg magzatok elvételére?
Jó eredményt kaphatsz az tény, de korántsem olyan biztosat mint az amnioval vagy a corionboholy montavétellel.
(Kedves Kérdező! Tőled pedig elnézést, hogy ezt itt vitatjuk meg. Nagyon bízom benne, hogy nem kesz semmi gond veletek!!! Kitartás!)
En prenat csinaltattam, az nem ilyen volt mint amit mutadsz🤷🏼♀️
Akkor a nifty vacak
Én most pranat csináltattam a czeizelben. Azt mondták ha az eredmény nem jó, ingyen amnioznak ők. És nem 3 hetes a kiértékelésük, mint államiban, hanem max kettő. Szóval az sem igaz hogy tovább tart, vagy időt veszítesz vele. Egy hét a prena ha rossz, amnio és két hét eredmény. Megnézem államiba mikor kapsz időpontot és meg arra 3 hét. Mindenkinek magának kell dönteni természetesen. Nagyon drukkolok, hogy ne jelentsen ez az eredmény semmi rosszat.
Egyébként az amnio azért szükség -szerű, mert ha beteg babája van valakinek csak azzal az eredménnyel vetetheti el. De ez csak egy jelenlegi törvény. És a prenat is folyamatosan fejlesztik. Nekem is nyilatkoznom kellett róla, hogy ha marad a veremből elengedő, akkor felajanlom-e további kísérletekre, hogy fejlesszek a tesztet.
Köszönöm igyekszem
2 hét múlva férjhez megyek,ez kicsit eltereli most a gondolataim,van még pár apró intéznivaló
Netet sem böngészem már orvosi tanácsra,így tényleg jobb
Én is remélem hogy jó hírrel zárul az én történetem :-)
Mindenkinek köszönöm aki írt
Jelentkezem majd
Szép hétvégét kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!