Kismamák, inkább titeket kérdezlek: mikor kezdődik az ínygyulladás?
Figyelt kérdés
azt olvastam, hogy a terhes nők gyakorlatilag 100%-át érinti ez a tünet. csak arra nem nagyon kaptam választ, hogy mikor kezdődik2010. júl. 14. 11:04
11/18 anonim 

válasza:

kEDVES KÉRDEZŐ! aZ UTOLSÓ KOMMENTEDRE REAGÁLVA:d 30. HÉTEN MEGKÉRDEZLEK ERRŐL, JÓ;)!
12/18 anonim 

válasza:

Hoppá véletlenül nyomtam egy caps lockot..
13/18 A kérdező kommentje:
rendben. :) addig biztos erősödni fog. azt olvastam, hogy ez a hormonális változások következménye és az már most megkezdődött. nagyon enyhe, de azóta se múlt el.
2010. júl. 16. 09:52
14/18 anonim 

válasza:

Nemcsak a fogínygyulladás , hanem a többi aranyos kis terhestünet...
15/18 A kérdező kommentje:
azokat is szeretni fogom :)
de tényleg kérdezz meg, addig amíg nem tapasztalom, addig ez a rózsaszín felhő lesz :)
2010. júl. 16. 09:58
16/18 anonim 

válasza:

:) Nekem is az volt egészen a 24. hétig. Azóta a kisbabám egy vadista szandál a pocakomba:D
17/18 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 16. 10:06
18/18 anonim 

válasza:

Kérdező a terhesség alatt nagyon sokaknak van foginy vérzés, fog fájás. terheség alatt sokaknak van fogászati problémájuk, van aki elveszti fogait várandosság alatt. vannak kevés esetek, amikor kismama összes terhesége alatt, semmi fogászati baja nincsen. egészséges szép fogai vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!