Kismamák, inkább titeket kérdezlek: mikor kezdődik az ínygyulladás?

Nem biztos, hogy mindenkit érint, vagy lehet, hogy nem veszi észre mindenki. Nekem kb. a 20. héttől állandóan vérzik az ínyem. Paradontax fogkrémet használok rá, ami enyhíti, de véglegesen úgy tűnik nem fogja megszüntetni. Amúgy én az enyhébb változat vagyok, nem fájnak a fogaim, igazából nem is látok semmi elváltozást sem, nem kell még tömni a fogaimat, csak ez a hülye fogínyvérzés van.
28 hetes pocakos

Nekem már elég korán kb.10 hetesen elkezdődött a fogínyvérzés. Voltam fogorvosnál is, egy fogamat kellett betömni, más minden oké. Sajnos ez velejár...:(
Az meg, hogy kinek mikor kezdődik, szerintem egyén függő.

persze, tudom, hogy ez úgyis utólag derül majd ki.
de valóban: soha se volt problémám a fogaimmal. nincs egy lyukas fogam se.
de lehet, hogy most jönnek a problémák. majd jelentkezem, hogy hogy alakult.

Nekem a 14-15. hét körül kezdődött, azóta is szenvedek vele:( A fogorvos szerint alkati kérdés is, egyenlőre nem jó rá sem fogkrém, sem öblögető:(((
26hkm

sziasztok!
ma reggel + lett a tesztem. ezek szerint nekem most kezdődik :) de nekem édes minden kellemetlenség, ami az jelzi, hogy Ő itt van :)

5 hetesen ha kicsit erősebben használtam a fogkefét, szabályosan csöpögött a vér az érintett íny területéről.
A vérteltség nagyon korán jelentkezik testszerte.
Érdekes módon az orvosom Rutascorbint ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!