Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hónapig kimaradt, most...

3 hónapig kimaradt, most pozitív a tesztem, uhn egyenlőre semmi, cisztát néztek nincs, akkot hány hetes lehetek kb?

Figyelt kérdés

Mivel szívhang nemvolt még nem tudott mit mondani, saccolni nem akart visszarendelt , majd akkor pontosítsuk a korát.

Igazából 2 naponta tesztelek , mert nagyon babát akartunk, mondjuk érdekes mert pont azóta, hogy elmaradozott. Ezért rendeltem még előtte rengeteg resztet olcsó így 2 naponta csináltam , eddig negatív volt.

Most akkor hány hetes lehetek, ha ma jelzett pozitívat elsőnek? Mert biztos nem 3 hónapos. Rendes xEpiles tesztek. És szép erős a csík, halvány nem is volt.

2019. aug. 31. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 4 hetes.

2 hét múlva lesz szívhang.

2019. aug. 31. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
4-5 hetes lehetsz szerintem. 😊
2019. aug. 31. 09:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi! 10 nap múlva kell mennem, hacsak addig nem jönne meg , mert akkor azonnal vissza kell mennem.

Annyira hihrtetlen , hogy 3 hónap kimaradás után azt hittem beteg vagyok, erre csak úgy egy spontán peteérés és pont összejöjjön. Annyira hihetetlen, elmondhatatlanul boldog vagyok.

2019. aug. 31. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Petezsákot se látott?
2019. aug. 31. 10:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem látott petezsákot, Csak vastagodott endometrium.
2019. aug. 31. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még 5 hetes sincs.

10 nap múlva már petezsák bőven lesz, szívhang még nem biztos :)

2019. aug. 31. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is hasonlóan vagyok. Többször elő fordult már hogy pár hónapig nem volt menzeszem.

Mi is nagyon szerettünk volna babát tavaly augusztus óta.

Április legvégén jött meg utoljára. Azt hittem megint csak szimplán elmarad de aztán el kezdtem rosszul lenni. Csináltam tesztet, pozitív lett. 8 hetes vagyok.

A kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, de drukkolok hogy rendben legyen a pici.

2019. aug. 31. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4 hetes kb, de csak akkor fogjak megmondani, amikor mar latszani is fog, a te esetedben uh szerinti meretek alapjan mondjak meg a magzat korat, nem szamit az utcso menzesz datuma (nekem legalabbis igy volt, menzesz szerint most 25 hetes terhes kellene legyek, de csak 22 vagyok) Az orvosom szerint 4-5 hetesen meg amugy sem latszik semmi. A lenyeg, hogy megfeleloen fejlodjon, teljesen mindegy, hogy mikor fogant :)
2019. szept. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!