Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lett pozitiv a tesztem...

Miért lett pozitiv a tesztem (4db) ha egyenlőre csak petezsákom van?

Figyelt kérdés
ezt nem értem de komolyan.Nov.18-án lett először pozi a tesztem és ha minden igaz,okt.30-án jött össze a "manó".Viszont rettenetes a gyomrom,minden nap rosszul vagyok alig tudok enni és az uh-on hétfőn még babát sem láttak.Jah és az utolsó mensim szept.25-én volt!Ha ezt vki érti?.....
2011. dec. 1. 11:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
14%
Mert a terheshormonok már jelen vannak a szervezetedben. Ezek a tesztek nagyon érzékenyek, akár az elmaradt mensi után 1 héttel is kimutatják a terhességet. Dokihoz viszont nem nagyon érdemes a 10. hétnél előbb menni, mert ha nem látja a babát, akkor csak feleslegesen beparáztat.
2011. dec. 1. 11:40
 2/23 anonim ***** válasza:
56%

A petezsákban fog majd kialakulni a manócska. A petezsák termeli a hcg-t, amit a teszt kimutat. Babás vagy, ne aggódj, menj vissza, amikor a doki mondta és talán már a szívhangot is fogod hallani!

Boldog babavárást!

Azért hozzátenném, hogy inkább a 7. héten érdemes menni, csak azért, hogy jó helyen ágyazódott-e be a baba. Ha valami panaszod van, barnázgatás, stb. irány a doki!

2011. dec. 1. 11:44
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Ezek a dátumok valahogy nekem nem állnak össze. Ha 09.25-én volt meg a vérzésed utoljára, akkor már több mint 2 hónapos, vagyis 9 hetes körül kéne lenned. De ezt hagyjuk. Ha a baba 10.30-án jött össze, akkor 4-5 hetes vagy. A tünetek ilyenkor már sok esetben jelentkeznek, a teszt is már +. Nekem 4 hetesen még nem látszott petezsák, de 1 hét múlva már látszódott, de nem volt benne baba.
2011. dec. 1. 11:50
 4/23 A kérdező kommentje:
a doki azt mondta max.6hetes terhes lehetek,azért nem lát még semmit.'-2hét múlva megyek vissza
2011. dec. 1. 11:55
 5/23 anonim ***** válasza:
56%

10hetesen menjen?

7-8 hetesen ajánlják megnézik jó helyen van e, a szíve dobog e.stb

Ja és 8 hetesen már keze lába is van,egész emberi.

2011. dec. 1. 12:22
 6/23 anonim ***** válasza:
56%

10 hetesen?Az elég későn van.

6 hetesen van az első uh.vagyis a nulladik.

Az első 12 hetesen ami elvileg már a 2. uh.

6 hetesen ha még nincs szivverés akkor rendelik vissza a kismamát vagy ha kicsit kisebb a baba.vagy valami gond van.

de 6 hetesen van már szivhang is nekünk volt.És fontos az első uh.megnézik jó helyen van rákszürés papirt kapsz a védőnőhöz amivel megcsinálja a kiskönyvet stb...Majd irj remélem minden ok.

2011. dec. 1. 12:43
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

Kiszámoltam neked szept 25 én volt meg utoljára jó hosszu 35 napos ciklussal számoltam.9 hetes vagy petezsák 35 mm crl 23 mm bpd 10 mm súly 3 gr Minden testtáj elkülönithető csak minden igen kicsi..

Ilyenkor már látni kéne a babát valami nem stimmel.sztem.6 hetes hogy lehetnél?és 6 hetesen már kéne lenni a petezsákban embrió pulzáló szikhólyaggal....

2011. dec. 1. 12:48
 8/23 anonim ***** válasza:
41%

Hát elég furcsa az egész! Mi áll pontosan a leleteden? Milyen a petezsák, és mekkora?

Az okt. 30-i fogantatást mire alapozod? Mert ha onnan számolom, akkor hétfőn olyan 6 hetes lehettél, de már akkor is látni kellett volna valamit a petezsákban, ha pulzálást még nem is, de szikhólyagot mindenképp. Én 5+3 hetesen voltam először, és már látszott a szikhólyag.

Az utolsó menstruációdtól számolva meg még durvább az egész.

Ne várj szerintem 2 hetet, menj el egy másik orvoshoz is, lehet, hogy csak ő nézte rosszul, vagy sajnos az is lehet, hogy üres a petezsák...

Azt, hogy rosszul nézte, azt meg azért írtam, mert pár hete olvastam egy kérdést, ahol a kismama majdnem 7 hetesen volt az uh-on, és még petezsák sem szerepelt a leletén, csak valami vízzel teli képlet (ami nem petezsák). Aztán 2 hét múlva meg rendesen ott volt minden, és 9 hetesnek meg is feleltek a méretek. Szóval ez esetben meg már 2 héttel azelőtt is látni kellett volna szívhanggal együtt.

Úgyhogy szerintem nézesd meg újra, hogy kiderüljön, hogy csak később fogant esetleg vagy valami probléma van.

2011. dec. 1. 13:26
 9/23 A kérdező kommentje:
az van irva a papiromra,hogyuterusban 10mm-es petezsák látható.
2011. dec. 1. 13:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Szia nekem 6 hetes adatok.

kp tág vag portio folytatásában graviditásra jellemző afl uterus szabad körny. Felt ép portohám

Vag uh.:uterusban szabályos petezsák 18 mm szikhólyag látható szivm kimutatható.

A 10 mm petezsák még 6 hetesnek is kicsi.

De remélem ott a baba.

De lehet valamit nagyon elmértek mert igy ez nem okés.

Kivánom rendben legyen minden.Irj majd.

2011. dec. 1. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!