Miért lett pozitiv a tesztem (4db) ha egyenlőre csak petezsákom van?
A petezsákban fog majd kialakulni a manócska. A petezsák termeli a hcg-t, amit a teszt kimutat. Babás vagy, ne aggódj, menj vissza, amikor a doki mondta és talán már a szívhangot is fogod hallani!
Boldog babavárást!
Azért hozzátenném, hogy inkább a 7. héten érdemes menni, csak azért, hogy jó helyen ágyazódott-e be a baba. Ha valami panaszod van, barnázgatás, stb. irány a doki!
10hetesen menjen?
7-8 hetesen ajánlják megnézik jó helyen van e, a szíve dobog e.stb
Ja és 8 hetesen már keze lába is van,egész emberi.
10 hetesen?Az elég későn van.
6 hetesen van az első uh.vagyis a nulladik.
Az első 12 hetesen ami elvileg már a 2. uh.
6 hetesen ha még nincs szivverés akkor rendelik vissza a kismamát vagy ha kicsit kisebb a baba.vagy valami gond van.
de 6 hetesen van már szivhang is nekünk volt.És fontos az első uh.megnézik jó helyen van rákszürés papirt kapsz a védőnőhöz amivel megcsinálja a kiskönyvet stb...Majd irj remélem minden ok.
Kiszámoltam neked szept 25 én volt meg utoljára jó hosszu 35 napos ciklussal számoltam.9 hetes vagy petezsák 35 mm crl 23 mm bpd 10 mm súly 3 gr Minden testtáj elkülönithető csak minden igen kicsi..
Ilyenkor már látni kéne a babát valami nem stimmel.sztem.6 hetes hogy lehetnél?és 6 hetesen már kéne lenni a petezsákban embrió pulzáló szikhólyaggal....
Hát elég furcsa az egész! Mi áll pontosan a leleteden? Milyen a petezsák, és mekkora?
Az okt. 30-i fogantatást mire alapozod? Mert ha onnan számolom, akkor hétfőn olyan 6 hetes lehettél, de már akkor is látni kellett volna valamit a petezsákban, ha pulzálást még nem is, de szikhólyagot mindenképp. Én 5+3 hetesen voltam először, és már látszott a szikhólyag.
Az utolsó menstruációdtól számolva meg még durvább az egész.
Ne várj szerintem 2 hetet, menj el egy másik orvoshoz is, lehet, hogy csak ő nézte rosszul, vagy sajnos az is lehet, hogy üres a petezsák...
Azt, hogy rosszul nézte, azt meg azért írtam, mert pár hete olvastam egy kérdést, ahol a kismama majdnem 7 hetesen volt az uh-on, és még petezsák sem szerepelt a leletén, csak valami vízzel teli képlet (ami nem petezsák). Aztán 2 hét múlva meg rendesen ott volt minden, és 9 hetesnek meg is feleltek a méretek. Szóval ez esetben meg már 2 héttel azelőtt is látni kellett volna szívhanggal együtt.
Úgyhogy szerintem nézesd meg újra, hogy kiderüljön, hogy csak később fogant esetleg vagy valami probléma van.
Szia nekem 6 hetes adatok.
kp tág vag portio folytatásában graviditásra jellemző afl uterus szabad körny. Felt ép portohám
Vag uh.:uterusban szabályos petezsák 18 mm szikhólyag látható szivm kimutatható.
A 10 mm petezsák még 6 hetesnek is kicsi.
De remélem ott a baba.
De lehet valamit nagyon elmértek mert igy ez nem okés.
Kivánom rendben legyen minden.Irj majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!