"Ragadósabb" hüvelyi váladék, magas hő, egyenlőre nincs mensi!?
Csinálj most egy tesztet. Lehet hogy még szerdán nem mutatott semmit, most meg 2 csíkos lesz, ha nem jött meg persze.
Drukkolok! majd írj
Kedves Kérdező!
Ha a teszt negatív akkor vegyél teszveszen-vaterán ovulációs tesztet.
Nagyon-nagyon jó jóslónak de komolyan.
A patikában 2-3 darab annyi mint a teszveszen 15db.
Nemtudom ismered e ezeket az aukciós honlapokat.
A lényeg hogy, 90ft/db.
Na de én is azt mondom hogy, amíg nem jön meg addig van remény.
Nagyon sok nőnél van olyan is hogy, a teszt az elmaradt mensi után 1héttel lett csak pozitív.
Volt olyan is akinek barnázása volt. Nem vérzés csak barnázás és babás volt.
Nem rég hasonlóképpen jártam így utánnanéztem így sokféle történetet olvastam el.
Írd meg nekem hogy, mi lett veled. Nagyon kiváncsi vagyok :-)
A hüvely-i mosást zuhanyal a kolléganőimtől hallottam.
Megkérdeztem a dokit és azt mondta hogy, hogyne akár szappanal is.
De így (csak sima vízzel nem szappanannal) ahogy kimostam egyre erősebb váladékom volt.
Meg kérdeztem egy másik dokit erre az meg azt mondta hogy, eszembe ne jusson kimosni.
Az ott egy megfelelő védelemmel ellátott.
Ha baj van látható mert erősödni kezd a nyák egyébként pedig a ciklus első felében vizes szerü.
A ciklus közepén az a normális hatojásfehérjés és a siklus másodikfelében pedig ha száraz vagy.
Nem szabad mosogatni.
Hát én van amikor de van hogy, nem.
De egyébként mind a két dokinak a válasza az ondóra hogy, az nemigazán jön vissza vagy csak egy része talán de leginkább felszívódik mert tele van vitaminnal.
Hát nemtudom segített e a válaszom.
Levontál e belőle valami okosat.
A lényeg hogy, írd meg mi lett veled és ha nem jött meg és a hcg teszt negatív akkor vegyél ovutesztet.
Az majd megmutatja e bujkál e ott valaki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!