Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Ragadósabb" hüvelyi váladék,...

"Ragadósabb" hüvelyi váladék, magas hő, egyenlőre nincs mensi!?

Figyelt kérdés
40 Napos ciklusaim vannak általában, de van,hogy előbb megjön.Ma vagyok a 42. napon és még nem jött meg.Fehéres és ilyen picit ragadós a hüvelyi váladékom,mennyiségre pedig nem sok!(inkább szárazabb vagyok) a hőm pedig 37 körüli.Nem érzem,h meg fog jönni(nincs megfog jönni érzésem és a mellem sem érzékeny) Néha fáj a hasam itt ott, de csak szurkál. Szerdán csináltam tesztet,de az negatív lett. Mi lehet ez a ragadós szerű váladék? Szerintetek lehet baba? Próbálkozunk most 3. hónapja egyébként, szóval várt baba lenne.
2011. febr. 26. 15:24
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és még lenne egy kérdésem!(Ne nézzetek hülyének, ha butaságnak tartjátok :$) Ha szex után 10 15 percel elmegyek zuhanyozni és kimosom magam,az nem baj ugye? Vagyis nincs összefüggésben,h így kevesebb az esély a teherbeesésre vagy ilyesmi!??
2011. febr. 26. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Csinálj most egy tesztet. Lehet hogy még szerdán nem mutatott semmit, most meg 2 csíkos lesz, ha nem jött meg persze.

Drukkolok! majd írj

2011. febr. 27. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj megint. Amíg nem jön meg, addig van esély a babára. Viszont ha babát akarsz, akkor miért mosod ki magad? Ez amúgy sem egészséges, mert felborítja a hüvelyflórát. Főleg nem, ha babát akarsz.
2011. febr. 28. 17:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretném,h nap közben jöjjön ki egy nagyobb adag belőlem egyszer csak :$ :)
2011. febr. 28. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha a teszt negatív akkor vegyél teszveszen-vaterán ovulációs tesztet.

Nagyon-nagyon jó jóslónak de komolyan.

A patikában 2-3 darab annyi mint a teszveszen 15db.

Nemtudom ismered e ezeket az aukciós honlapokat.

A lényeg hogy, 90ft/db.

Na de én is azt mondom hogy, amíg nem jön meg addig van remény.

Nagyon sok nőnél van olyan is hogy, a teszt az elmaradt mensi után 1héttel lett csak pozitív.

Volt olyan is akinek barnázása volt. Nem vérzés csak barnázás és babás volt.

Nem rég hasonlóképpen jártam így utánnanéztem így sokféle történetet olvastam el.

Írd meg nekem hogy, mi lett veled. Nagyon kiváncsi vagyok :-)

A hüvely-i mosást zuhanyal a kolléganőimtől hallottam.

Megkérdeztem a dokit és azt mondta hogy, hogyne akár szappanal is.

De így (csak sima vízzel nem szappanannal) ahogy kimostam egyre erősebb váladékom volt.

Meg kérdeztem egy másik dokit erre az meg azt mondta hogy, eszembe ne jusson kimosni.

Az ott egy megfelelő védelemmel ellátott.

Ha baj van látható mert erősödni kezd a nyák egyébként pedig a ciklus első felében vizes szerü.

A ciklus közepén az a normális hatojásfehérjés és a siklus másodikfelében pedig ha száraz vagy.

Nem szabad mosogatni.

Hát én van amikor de van hogy, nem.

De egyébként mind a két dokinak a válasza az ondóra hogy, az nemigazán jön vissza vagy csak egy része talán de leginkább felszívódik mert tele van vitaminnal.

Hát nemtudom segített e a válaszom.

Levontál e belőle valami okosat.

A lényeg hogy, írd meg mi lett veled és ha nem jött meg és a hcg teszt negatív akkor vegyél ovutesztet.

Az majd megmutatja e bujkál e ott valaki :-)

2011. márc. 1. 01:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Nagyon kedves vagy,hogy ilyen hosszan válaszoltál nekem :) Sajnos a rendszertelen menstruációm miatt elég nehéz ez a teherbe esés dolog. A nyákom pedig nem igen változik első-közés és mensi előtti időkben :S A ma reggeli x epil tesztem megint negatív lett...sajnos csalódtam,de a mensim továbbra sem jelentkezett és nem is látom semmi jelét annak,h meg akarna jönni.
2011. márc. 1. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen is nagy baj ha kimosod magad :( nem szabad . lehet rossz érzés ha kifolydogál de akkor is hagyd bent.
2011. márc. 1. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi puha wc papír tekercset szoktunk betenni a szobába. Abból csavarok le, és beteszem a bugyimba. Legalább egy órát várj a zuhanyzással!
2011. márc. 1. 14:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben! És köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. márc. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!