Kismamak! Ti mit ittatok? Belolem minden kijon?
Én nem voltam hányós, persze előfordult párszor. A szénsavasat egyáltalán nem bírtam pl. Alma, narancs sem volt nyerő. Csapvíz, tea, nagy néha rostos barack vagy körte, ami működött, enni egyszerre csak piciket tudtam, inni is sokszor keveset.
Ha viszont semmi nem marad meg benned, akkor orvos! Nagynénémnél olyan brutál volt, hogy infúziózni kellett... Pár hét után mindig elvetette, azt mondta ez a folyamatos borzasztó rosszullét és 9 hónap kórház neki nem megy. Szóval ismerem a végleteket is...
Igazából mindenkinek magának kell kitapasztalni mi marsd meg benne és mi nem, illetve hogyan. Meg ha ki is jön, valamennyi azért szívódott-e fel, kiszáradással azonnal doki.
Belőlem is minden ki jött, 2 napja lett kicsit jobb a helyzet, a vizet se bírtam, nekem semmi sem segített, max a hányingerre a gyömbér tea, de úgy eldurvult a helyzet hogy utána az se, egy nap többször is hánytam.
Most így a 13 héten kezd enyhulni.
Te hány hetes vagy? :)))
Nekem a házi doki amúgy most javasolt egy homeopátiás bogyót hányásra, próbáld ki hátha segít, cocculine szopogato tabletta.
Kitartás :)))
És boldog baba várást :)))!
Én már rég megszültem viszont emlékszem hogy hatalmas narancsleveses voltam terhesség előtt, utána nem bírtam meginni. Tök ellentétesen fordult az ízlésem amiket utáltam azokat tudtam meginni. Körte lé, rostosakat ittam. Egyetlen dolog egyszer ittam zöld teát ott behánytam utána végig. Érdekesség lassan egy éves a gyerek és ha zöld teát iszok mai napig hányok tőle. Amit nagyon ittam terhesen liter számra az a tej.
A kajával nem volt semmilyen befolyásom. Előtte sem ettem sokat, utána se nem undorodtam és nem is kívántam.
Ami undorom volt, lovaink vannak és sose zavart ha jött a kovács körmölni, na terhesen behánytam a leszedett pata alatt lévő szagtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!