Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Ti mit ittatok?...

Kismamak! Ti mit ittatok? Belolem minden kijon?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Én nem voltam hányós, persze előfordult párszor. A szénsavasat egyáltalán nem bírtam pl. Alma, narancs sem volt nyerő. Csapvíz, tea, nagy néha rostos barack vagy körte, ami működött, enni egyszerre csak piciket tudtam, inni is sokszor keveset.

Ha viszont semmi nem marad meg benned, akkor orvos! Nagynénémnél olyan brutál volt, hogy infúziózni kellett... Pár hét után mindig elvetette, azt mondta ez a folyamatos borzasztó rosszullét és 9 hónap kórház neki nem megy. Szóval ismerem a végleteket is...

Igazából mindenkinek magának kell kitapasztalni mi marsd meg benne és mi nem, illetve hogyan. Meg ha ki is jön, valamennyi azért szívódott-e fel, kiszáradással azonnal doki.

2019. aug. 29. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Cukormentes szörpöt (schafer), vagy teát ittam, napi 1 litert tudtam meginni, a nagy részét kihánytam, 29 hetesen kerültem kórházba, de akkor már nagyon ki voltam száradva, sokkal jobban voltam az infúzióval.
2019. aug. 29. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak víz, ha vendégségbe vagyunk akkor szoktam inni rostos levét vagy üdítőt de ott is inkább vízet kértem.
2019. aug. 29. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Az elején csak a fuztea barackos, és kamillás zöld teája maradt lent, még a víz sem sajnos. Olyan 6. hónap óta szinte bármit meg tudok inni megint :)
2019. aug. 29. 13:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Es etelt milyet birtatok leginkabb enni?:)
2019. aug. 29. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyonnagyon citromos víz, barackos icetea, ezt tudtam magamban tartani. Enni a 4.hónap végéig alig tudtam és csak száraz fájdalmakat pl.vajas pirítós, ropi, korpovit keksz.
2019. aug. 29. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Belőlem is minden ki jött, 2 napja lett kicsit jobb a helyzet, a vizet se bírtam, nekem semmi sem segített, max a hányingerre a gyömbér tea, de úgy eldurvult a helyzet hogy utána az se, egy nap többször is hánytam.

Most így a 13 héten kezd enyhulni.

Te hány hetes vagy? :)))

Nekem a házi doki amúgy most javasolt egy homeopátiás bogyót hányásra, próbáld ki hátha segít, cocculine szopogato tabletta.

Kitartás :)))

És boldog baba várást :)))!

2019. aug. 29. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt ki hagytam hogy fogytam 6 kg-ot ...
2019. aug. 29. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Én már rég megszültem viszont emlékszem hogy hatalmas narancsleveses voltam terhesség előtt, utána nem bírtam meginni. Tök ellentétesen fordult az ízlésem amiket utáltam azokat tudtam meginni. Körte lé, rostosakat ittam. Egyetlen dolog egyszer ittam zöld teát ott behánytam utána végig. Érdekesség lassan egy éves a gyerek és ha zöld teát iszok mai napig hányok tőle. Amit nagyon ittam terhesen liter számra az a tej.

A kajával nem volt semmilyen befolyásom. Előtte sem ettem sokat, utána se nem undorodtam és nem is kívántam.

Ami undorom volt, lovaink vannak és sose zavart ha jött a kovács körmölni, na terhesen behánytam a leszedett pata alatt lévő szagtól

2019. aug. 30. 00:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó hideg zéró kóla keverve vízzel, h. ne legyen erős, még a hányingert is csökkentette.
2019. aug. 30. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!