Terhesen has fájás aggódnom kénne? Elő jön aztán hamar elmúlik van mikor kicsit hosszabb ideig fáj .
Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 19:39
1/9 anonim válasza:
Ha nem vérzel és nem jár iszonyatos görcsökkel annyira, hogy fel se tudj kelni, akkor normális!
Magnéziumot szedj rá, sokat segít.
Nő a méhed, kell az a hely a kisbabának valahogy. Ne aggódj, normális!
2/9 anonim válasza:
Nekem olyan 15. hétig ha jól emlékszem görcsölt a hasam én is aggódtam miatta de normális. Teljesen olyan érzés volt mint mikor megvan. Magnéziumot szedjél az segíthet.
36 hkm
3/9 anonim válasza:
Nekem is sokat fájt,még mindig szokott.Mondtam a dokinak,azt mondta szedjek magne b6-ot.
19hkm.
4/9 A kérdező kommentje:
Ígyis dolgoztatok?
2019. aug. 29. 08:53
5/9 anonim válasza:
Szintén. Egészen a 16. hétig fájt, szúrt majdnem minden nap.
Nekem is magnéziumot ajánlott az orvos.
Dolgoztam, mert annyira nem volt vészes. Kivéve a szúrkalást, volt, hogy teljesen összegörnyedtem.
De ha gondolod, maradj otthon pihenni.
6/9 A kérdező kommentje:
Meddig dolgoztatok?
2019. aug. 29. 11:08
7/9 anonim válasza:
20 hetes vagyok, még mindig dolgozom
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló mit dolgozol ?
2019. aug. 29. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!