4+2 hetes várandós vagyok. Épp felújítás alatt állunk, ami festést, burkolást foglal magában. Egy hétig biztosan eltartanak a munkálatok. Jelent ez veszélyt a babámra?
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 13:49
2/5 anonim válasza:
Kérdező, 22 hetes, veszélyeztetett terhes vagyok. Akkor kezdtünk bele a felújításba, amikor pozitív lett a tesztem. Még most is folynak a munkálatok és hála az égnek a babám jól van.
Ha nem pont a hulló törmelék alatt állsz, nagy bajod nenigen lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, nagyon köszönöm!
2019. aug. 26. 13:53
5/5 anonim válasza:
Mi is felújítunk. 19 hetes vagyok. Amikor a ferjem porol nem enged oda, nem enged nehezet cipelni stb. Max soprok, felmosok tárgyakat pakolom a szekrényekből ki be stb. Nem javasolnam hogy a tömény festéket szipuzd, de attól nem lesz bajod hogy festekszag van a házban. Cementes zsákot ne te cipeld 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!