Várandós vagyok, ma tesztelt. A családnak való elmondással is ajánlatos várni a 12. hétig?
Akkor mondod el, amikor akarod.
Mi megvártuk, de nagyon nehéz volt. Főleg úgy, hogy tudtam anyukám mennyire várja már a kisunokát.
A 12. hét után is el lehet veszíteni babát, de kisebb rá az esély.
Gratulálok!
Azért nem szokták elmondani mert addig esélyes ugye a vetélés.. Na mi olyan embereknek mondtuk el, akiknek joguk van tudni egy esetleges vetélést is...
Ilyen volt a szüleink testvéreink, nagyszüleink.
Semmit sem kell!
Aki meg azon az elven van,hogy majd csak akkor ha már tutira megmarad,nem azon fog múlni,hogy tudja már mindenki.
Bármikor!! megtörténhet a baj! Oké, az esetek több százalékában 12.hét előtt következik be,de akkor sem ezen múlik!
Ha elakarod mondani,mondd! Osztozzanak csak az örömödben,legrosszabb esetben a bánatodban de ne így legyen!
Boldog babavárást! :)
Ti döntésetek, de szerintem nem árt. Mi az első babánkat egyből elkotyogtuk, aztán missed ab lett belőle, nagy trauma volt így nemcsak nekünk, de az egész családnak..
Másodiknál vártunk 14.hétig is, és így most sokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!