Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17. hetes vagyok és már...

17. hetes vagyok és már másfél hete hogy érzem a baba mozgását. Viszont ma meg nem volt semmi. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Na szóval eddig minden este vagy amikor le pihentem bejelentkezett a baby de a mai nap folyamán talán ha egyszer ereztem egy nagyon nagyon pici mozgást. Nem szeretném ha bármi baja lenne de ez természetes. Nektek volt olyan hogy egyik nap meg ereztetek a babát másnap pedig nem? Lehet ebből baj? Másfél hét múlva megyek genetikai uh-ra de addig megöl az ideg. Ma volt egy hosszabb kocsi utunk ott picit szurkalt a hasam alja ami nem gyakori nálam.. köze lehet ahhoz hogy ma nem ereztem a babát? Bocsi ha kicsit össze vissza vagyok de aggódom. Férjem azt mondta lesz meg több ilyen is meg hogy úgy tudja ez normális de azért anyukák ti jobban tudjatok🙂
2019. aug. 25. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Tök normális. 17 hetesen még nem kötelező érezned a babát, biztos arrébb helyezkedett, máshogy fekszik, mint eddig. Sok még a helye, vándorolgat. 😊
2019. aug. 25. 16:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen én is ilyesmit olvastam interneten hogy sok helye van és nem mindig fogom úgy érezni de azért megnyugtató ha valaki leírja tapasztalatból 😃 koszonom válaszod!🙂
2019. aug. 25. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia en az utolsó hetekben is (36+) volt h nem éreztem napokig be mentem minden ok volt. Ugy h később is előfordul simán de akkor nem árt megnézetni ha aggaszt. De most tök normális no para
2019. aug. 25. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
En is kiirtam korabban egy ilyen kerdest, minden valaszolo megnyugtatott, hogy normalis :) mar 21 hetes vagyok, de meg mindig vannak napok, hogy erosebben es napok, hogy gyengebben erzem a mocorgast. Olyan isvan, hogy fel napig "eltunik", a tesom szerint sokat alszik ebben a korban.
2019. aug. 25. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nem kell minden nap érrzni.Elubickolnak ők ott,még van hely. :) Én 18 hetes multam és még csak mostanában kezdtem érezni h.mozog.
2019. aug. 26. 03:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Örülök akkor hogy mindenkinek rendben van a baba!:)

Igen én is olvastam hogy nem mindig kell érezni ilyenkor hogy mozog csak már annyira hozza szoktam hogy érzem azt a pici kis mozgást bent, és hirtelen rosszul esett hogy egész nap szinte semmi 😏 de képzeljetek el, este bepótolta halistennek😃

2019. aug. 26. 09:33
 7/8 khniki ***** válasza:
Én ilyenkor még nem is éreztem a mozgását. Olyan picike még. Ha középen lubickol és nem ér hozzád, akkor nem fogod érezni.
2019. aug. 26. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Na már 20.hetes vagyok mindjárt és most már nem aggódók emiatt mert észrevettem hogy délelőtt bizonyos órákban és este is bizonyos órákban ad jeleket. A pocakomon is latszodik ha egy nagyobbat rúg. Holnap megyek 2.ik genetikara, remelem minden rendben van
2019. szept. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!