Másfél hete minden nap éreztem a baba mozgását, de ma egyáltalán nem. Ez normális még az "elején"?
Ma töltöm a 19. hetet, első babám. Az elmúlt másfél hétben minden nap éreztem egyértelműen a baba mozgását, de most kb. egy napja nem. Tegnap du. erős, pár mp-es szurkálásokat éreztem a hasamban, aggódtam amiatt is, de aztán az estére elmúlt. Milyen összefüggés lehet a kettő között? Illetve tudom, hogy előrehaladottabb terhességnél már sokkal aktívabban érezni a babát, engem az érdekel, hogy az nem jelent-e gondot, hogy az elmúlt másfél hétben sokkal aktívabb volt, mint az elmúlt 1-2 napban a mozgás.
Nektek hogy van/volt ez ekkora (19 hetes) magzatnál?
Köszönöm a válaszokat!
Még ilyenkor rendben van ha kimarad,nyugi.
Én ilyenkor háton fekszem és rövidesen bejelentkezik próbáld ki hátha vagy ha van,amire jellemzően mocorog pl nekem almalé :) írj majd,hogy mizu bár biztosra veszem,hogy csak egy lustibb nap a meleg miatt :)
22 hkm
22 hetes vagyok. Múlt hét végén kimondottan lusta volt a babám, talán ha egyszer éreztem. De azóta meg tombol odabent :)
Az orvosom külön felhívta a figyelmem rá, hogy ne aggódjak ha nem mozog a baba. 30. hét után lehet jelentősége de akkor is csak 5%ban jelez problémát.
Szia.
Én is ma töltöttem a 19. Hetet. :)
16 hetes kora óta aktívan érzem minden nap,aztán tegnap csak 2szer mozgott de akkor is fel kellett ráznom mert már aggódtam.
Én frontnak tudom be.
Ma már aktív úgy ahogy szokott,úgyhogy ne ilyedj meg!
Boldog babavárást!
Nekem azt mondta az orvosom, hogy onnantól számítva, hogy mindennap érzem a mozgását 24 óra ne teljen úgy el, hogy nem érzem. Azt mondta, ha mégis menjek be. Nem kell a legrosszabbra gondolni, csak ezt mondta. 15 hetes korától érezem, 17 hetestől mindennap, gondolom mert második baba. Egyél valami cukrosat vagy koffeineset (igyál), majd feküdj a bal oldaladra és figyeld:). Biztosan elbújt:).
22 hetes kismama
Köszönöm a további válaszokat. :) Ebéd alatt három tompa kis rúgást éreztem, most az egy időre megnyugtatott. :)
7-es, aki írtad, hogy hasonló cipőben jársz, veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!