Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszul lévő kismamák, ti...

Rosszul lévő kismamák, ti hogy éltétek túl a "kritikus" első trimesztert?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várnám, akik nagyon ramatyul voltak az elején, de voltak trükkjeik, amik valamelyest enyhitettek a tüneteken. Mi most próbálkozunk a babával, de már előre rettegek a hányástol. Tudom, ha megszuletik lesz ennél nagyobb gondom is, stb stb, bla bla, de engem most tényleg "sikersztorik" érdekelnek, hogy túl lehet élni az első 3 hónapot 😊!
2019. aug. 23. 09:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem hánytam, de pokoli hányingerem volt és ez miatt folyton öklendeztem, az sem volt kellemes.

A kólára én is esküszöm, tényleg segített az émelygésen, doki szerint, ha nem iszok kávét mellé, akkor a napi 1 kicsi üveg nem árt meg, sőt nekem alacsony a vérnyomásom is. Ami még nagyon jó volt az a mentolos Tik-tak, be sem tudtam indítani az autót nélküle, mert amint rázkódtam, rögtön öklendeztem. Még most is van a táskámban meg az autóban 3-3dobozzal,pedig már nem kell.

Boldog babavárást kérdező.

21hkm

2019. aug. 23. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Sehogy, valahogy elmúlt idővel. Nagyon nem segített semmi sajnos. (7-15hetig hánytam). Jó sz@r volt de az ember sok mindent kibír és egyszer minden elmúlik. Ennél nem tudok biztatóbbat mondani, ha olyan lesz, te is ki fogod bírni
2019. aug. 23. 15:17
 13/15 A kérdező kommentje:

Nyilván ki fogom bírni, ki KELL bírni a nemes cél érdekében 😊. Mindig azzal vigasztalom magam, hogy ennek a rosszullétnek legalább van értelme, nem úgy mint mondjuk egy vírusnak.

Még nem vagyok terhes, de bármikor az lehetek remélem, és ha valakit érdekel, nagyon szívesen megosztom, hogy nekem majd mik lesznek a tapasztalataim. El sem hiszitek, mennyire várom már, hogy két csíkos legyen a teszt!

2019. aug. 23. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem bunkóságból írtam, hogy ki fogod bírni, csak hogy eljött nálam legalábbis az a pont ahol kb ez volt az egyetlen gondolatom, hogy más is kibírta mást úgysem tudok tenni. Amúgy lehet hogy meguszod ;)
2019. aug. 23. 20:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja igen, gondolom, ha valaki sokáig rosszul van, csak az ad neki erőt, hogy ki kell bírni. Meglepne, ha olyan szerencsés lennék, hogy teljesen jól lennék.
2019. aug. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!