Rosszul lévő kismamák, ti hogy éltétek túl a "kritikus" első trimesztert?
Én ugyan nem hánytam, de pokoli hányingerem volt és ez miatt folyton öklendeztem, az sem volt kellemes.
A kólára én is esküszöm, tényleg segített az émelygésen, doki szerint, ha nem iszok kávét mellé, akkor a napi 1 kicsi üveg nem árt meg, sőt nekem alacsony a vérnyomásom is. Ami még nagyon jó volt az a mentolos Tik-tak, be sem tudtam indítani az autót nélküle, mert amint rázkódtam, rögtön öklendeztem. Még most is van a táskámban meg az autóban 3-3dobozzal,pedig már nem kell.
Boldog babavárást kérdező.
21hkm
Nyilván ki fogom bírni, ki KELL bírni a nemes cél érdekében 😊. Mindig azzal vigasztalom magam, hogy ennek a rosszullétnek legalább van értelme, nem úgy mint mondjuk egy vírusnak.
Még nem vagyok terhes, de bármikor az lehetek remélem, és ha valakit érdekel, nagyon szívesen megosztom, hogy nekem majd mik lesznek a tapasztalataim. El sem hiszitek, mennyire várom már, hogy két csíkos legyen a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!