22 hetesen nyàkdugó?
Figyelt kérdés
Ma nagy mennyisègű,tenyèrnyi vères,sàrgas,barna zselèszerű ,kocsonyàs nyàk jott ki pisiles utan. Pànikban rohantam a korhazba..cervix zàrt,belsô hossza 5 cm,nincs tölcsèresedès kialakulva. Hazaküldtek progeszteron pótlàssal es extra magnèziummal. Mègis fèlek. Volt màr valaki így?2019. aug. 22. 18:19
11/15 A kérdező kommentje:
A ket mehszaj kozt van egy par centis szakasz a mehnyak. Es a felido utani uh n latszott egy ures kis cso,amikor kiszakadt a nyakdugo,nem volt benne semmi,fekete volt az uh n. Mikor visszaepult,akkor feher tomott volt.
2021. aug. 4. 15:18
13/15 A kérdező kommentje:
Huvelyin neztek eloszor, a vegen a belso mehszaj a hasin is latszott
2021. aug. 4. 18:53
14/15 Lyoni válasza:
És pihenned kellett utána csak? Vagy?
15/15 A kérdező kommentje:
Tobbszor voltam korhazban,steroidos tudoerlelo miatt,mert hat azert keszultunk a koraszulesre,de mivel nem romlott,vegul hazaengedtek fekudni. 35.het utan mar nalunk nincs visszatartas,ha megindul,szules van,onnantol mar nem voltam "erdekes" :)) szoval fekudtme otthon es csak pisilni es furdeni keltem fel.
2021. aug. 6. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!