Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy a férjem nem...

Normális hogy a férjem nem akar velem szexelni? Fél hogy baja lesz a picinek és hogy talán nyitva van a méhszájam. Az orvos még ezt nem vizsgálta.

Figyelt kérdés

Nagyon várjuk már. Nektek is ilyen aggódós a férjeitek?

29 hetes km

2008. nov. 15. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
aggódni aggódik, de ez nem lehet akadály.:)Nálunk nem az.39.+5
2008. nov. 15. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a 38. hétben vagyok és nagyon-nagyon sokáig nem volt ilyen problémánk, majdnem olyan aktív volt a szexuális életünk, mint terhesség előtt, naponta egyszer szinte együtt voltunk.

Majd jó két hete kitalálta ugyanezt, mint amit a tied, hogy mi van, ha nyitva van a méhszájam és baja lesz a babának a szeretkezéstől. Mondanom sem kell, hogy idegesített a dolog, főleg, hogy egyáltalán nem lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről egy ideig. Épp akkor mentem terhesgondozásra, mivel itthon volt vittem magammal. Rákérdeztem ott is a dologra, azt mondták, hogy ha nyílik is a méhszáj az sem gond, mert amíg a burok nem reped meg, addig szeretkezhetünk, addig a baba biztonságban van. A fertőzésektől a burok védi inkább a babát, ő ott el van zárva a külvilágtól. Hát, azt kell mondjam, hogy ez sem annyira hatott. A sógornőm szülésznő és végül tőle kértem segítséget, felhívtam, megkérdeztem, majd átadtam a telefont és elmondta ő is ugyanezt. Hogy a burok védi a babát, ha az megreped, akkor már ne szexeljünk, hanem induljunk a kórházba, de amíg nem folyik a magzatvíz, addig szeressük egymást. Sőt, ha kérheti, még aktívabban, mert egyrészt jusson eszünkbe, hogy szülés után hat hétig le leszünk tiltva, másrészt pedig a szex beindíthatja a szülést, ami a mi esetünkben már aktuális lenne.

Talán ez, meg a már majdnem egy hete tartó szexhiány meggyőzte a férjemet, mert azóta leállt erről a témáról és ugyanúgy együtt vagyunk, mint előtte.

Remélem, hogy nálatok is rendbe jön a dolog!

2008. nov. 15. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
...bár beindítaná a szülést...
2008. nov. 15. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is ilyen volt. A kiírt időpont közeledtével a doki külön javasolta a szexet, hátha beindítja a szülést. De apuka nem akart együttműködni...
2008. nov. 15. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megnyugtatlak, az én párom is ugyanilyen aggódós! :) Pedig engem a dokim minden második alkalommal megvizsgál és 30 hetesen zárt a méhszájam! Ettől függetlenül ő nem tudja feldolgozni, hogy ott a baba a pocimban és mi úgy legyünk együtt! Szóval ezt szerintem embere válogatja! Én mondjuk nehezen viselem, mert én ugyanúgy kívánom az együttléteket, mint előtte (ha nem jobban), de elfogadom, hogy ő most másképp áll a dolgokhoz! Lelkileg például még soha nem álltunk ilyen közel egymáshoz mint most...

Ne aggódj, ha megszületik a baba, minden visszaáll a régi kerékvágásba! :)

Boldog babavárást!

2008. nov. 15. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

A véleményem az, hogy ha fél, akkor teljesen normális, hogy nem akarja, de szerintem nem is kell erőltetni, mert a végét várná, hogy megnyugodhasson. Őszintén!!Ilyen együttlétre senkinek nincs szüksége, mert ezek érzelmi dolgok.

Majd ha kibújt a bébi, akkor biztosan alig tudja majd kivárni a bűvös 6 hetet!

2008. nov. 15. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Az 5. válaszoló vagyok és teljesen egyet értek a 6. válaszolóval! Sajnos volt egy alkalom, hogy addig noszogattam a párom, amíg elértem, hogy együtt legyünk, hát nem olyan volt, mint amire számítottam, nem érte meg! Később mondta, hogy nem tudta átadni magát az együttlétnek, mert folyton a baba járt a fejében, és így neki sem volt jó és nekem sem! Azóta nem erőltetem a dolgot, így is nagyon boldogok vagyunk! :)
2008. nov. 15. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

A következő UH-don szólj a dokidnak, hogy viusgálja meg a méhszájadat. Én 30 hetes vagyok, de az 5. héttől minden alkalommal nézte, nem nyílt-e ki.

Ami meg a szexet illeti, szerintem ezzel nincs probléma. Szereti a kicsit, félti, óvja, neked sem akar fájdalmat okozni, szerintem ez fantasztikus dolog.

Legalábbis jobb, mint amikor a kispapa közli a kismamával, ha nem csinál valamit, akkor megcsalja, otthagyja, mert neki szüksége van a szexre.

2008. nov. 15. 09:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért még megpróbálom megbeszélni vele mert azért én is ember vagyok és vágyom rá. Tudom hogy ő is szeretné mert mondta csak a kedves kolleganői modták ezt a méhszájat és azóta nem mer hozzámnyúlni úgy. Egy két kedves férfi ismerőse meg azzal traktálja hogy már nem szabad mert véletlenül megsimogatja a baba buksiját. Szegénykém csak jót akar. Köszönöm mindenkinek mégegyszer.
2008. nov. 15. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is ilyen volt, a 7. hónaptól már nem szeretkeztünk. megérzelek, hogy vannak igényeid, nekem is lettek volna, de nem volt hajlandó. Szülés után 2 hónappal visszaállt a rend, úgyhogy kitartás!
2008. nov. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!