Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pont ma kezdtem a 15-dik...

Pont ma kezdtem a 15-dik hetemet a terhesseggel. De már kezdek aggodni, hogy tenyleg minden rendben van-e, mert meg mindig nem nol a pocakom. Mibol veszem mar eszre magamon hogy nol majd a pockom?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a 18dik hetben vagyunk,de meg nem nyöl a pocim!A 20dik hetig nem gond,ha a babäval minden oke!!Ezt a dokim mondta!ugyhogy nyugi,van meg eleg idöd!:-)
2008. nov. 15. 07:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugi, 15 hetesen még olyan lapos volt a hasam, hogy senki nem hitte el 15 hetes vagyok.

17 hetesen is csak egy kis puklim volt.

Most 30 hets vagyok, 63-as volt a derekam a terhesség előtt, most 90-es, szóval nagyon pici, mert a korom beli kismamáknak már javában 100 fölött van.

Szóval nyugi. Minden kismama és pocak más.

A pocakod nőni fog, érezni fogod a nadrágjaidon, illetve a puklid egyre feljebb fog kerülni, és egyre nagyobb lesz.

2008. nov. 15. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!