Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a Laura Léna név...

Szerintetek a Laura Léna név sok az L betűk miatt?

Figyelt kérdés

Kislányunk ezt a nevet fogja kapni 99%-ban. A vezetéknév is L betűs. Lázár Laura Léna lenne. Én sose voltam híve ennek, hogy a kezdőbetűk azonosak legyenek de ebben az esetben olyan szépen cseng nekünk.

Nem akartuk elmondani a családnak pont amiatt h9gy kritizáni fogják, de elmondtuk végül és nem tetszik senkinek.

Ettől függetlenül ez lesz a baba neve, legalábbis a Laura biztos marad.

Mit gondoltok?Ti adtatok így nevet?

2019. aug. 15. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Igen ez egy nagyon helyes döntés. Így teljese a ti döntésetekre tudtok koncentrálni. Nem a nagyszülők gyereke lesz már az a gyerek banyek. Nekik volt idejük amikor a saját gyermekét/gyermekeit szülte, kiélvezhette, hogy ő dönthetett.

Írok egy pár nevet, ami szerintem passzolna a Laura névhez (imádom én is a Laura nevet)

- Anna

- Réka

- Dorka/ Zorka

- Kinga

- Éda (Ez nagy kedvenc, egyik barátnőmnek is ez a neve)

- Édua

Szerintem mindenképpen a végződésű legyen a második név is.

2019. aug. 16. 17:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

,, de elmondtuk végül és nem tetszik senkinek.

Ettől függetlenül ez lesz a baba neve,,

Ha a család véleménye nem érdekel minek teszed fel ide a kérdést idegeneknek. Ha ők azt mondják hogy nem jó akkor miattuk változtatni fogsz...

Add azt a nevet amit szeretnél!

2019. aug. 23. 10:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha tovább olvastad volna,ott van hogy legalábbis a Laura biztos marad. És elsősorban nem az volt a kérdés, hogy kinek tetszik, de biztos é fogalmaztam rosszul ha nem tudtad ertelmezni. A kerdes az volt hogy sok-e ha ennyi L betű van. De koszonom a hozzaszolast,ha neked ettol jobb akkor orulok:)
2019. aug. 23. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én sem azt mondtam, hogy ha másnak nem tetszik, de biztos rosszul fogalmaztam...

Szóval, ha más, idegen azt mondja sok az L akkor változtattok? A ti babátok döntsétek el ti, nem megbántani akartalak, de tényleg annyi olyan kérdés van itt, ami bosszantó és nem értem. Felnőtt határozott emberek vagytok, döntsetek ti, más véleménye nem számít, a családé sem. Csak a tiéd és a párodé és szerencsés vagy. Én a Léna névbe voltam szerelmes, de a férjemnek nem tetszett és sehogy sem tudtam rávenni így Elizabet lett a lányunk neve.

Lázár Léna Laura egyébként már nem olyan nyelvtörő. Kolléganőm lánya is a második nevét használja, lehet először fura de meglehet szokni szerintem.

2019. aug. 23. 21:11
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem ezek alapkán a válaszok alapján döntjük el. Kíváncsisagbol kerdeztem, hogy pl ha meghallja valaki ezt a nevet milyen benyomast kelt stb.

Es sokan írták hogy sok igy,vagy hogy ők megcserelnek a két nevet. Atgondoltuk. Vegulis a Laura mellett dontottunk. Ha lesz meg kislányunk lehet ő majd Léna lesz:)

2019. aug. 25. 01:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15 Ez bölcs döntés volt! Nagyon szép lesz így!
2019. aug. 25. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szép neve lesz :) Most már off, de simán használhatjátok a 2.keresztnevét attól, h az "csak" 2.!
2019. aug. 25. 21:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek aki megírta a véleményét!
2019. aug. 27. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!