Barátnőm terhes és elküldött mert már nem akar velem lenni, mi lehet az oka?
Barátnőm terhes 8.honapban van 4-5 honapos volt mikor elküldött mert nem akar velem lenni utál gyülöl és látni sem akar,az elmondása szerint gyereket sem láthatom majd!Elmondásai szerint vezeték nevemet se fogja felvenni a gyerek!
Okok:Felhozza a volt barátnőmet,nekem jött párszor szembe köpött,mindenkinek mondja h megvertem de csak a kezét fogtam meg h ne üssön meg!Nem mentem vele dokihoz,de elmondtam neki nem egyszerü a szabad nap munkábol/kamionozok/ de ezek ellenére anyagilag segitem és ök sem állnak fosszul erre pedig annyit mond hogy a szülei majd segitik!Nem beszél velem azota nagyon ritkán szoba áll ha keresem de akkor is flegma!
31 éves nő komoly kapcsolata még nem volt mindig csak szerető volt!
2#
De van.Gondolom a kérdező nem fog kifizetni egy 300 ezer ft-os dns tesztet,hogy bebizonyítsa,hogy ő az apa.Mert apasági nyilatkozat gondolom nem készül,így a nevére sem kerül.
Kérdező:Elsőnek sajnos igaza lehet. 31 éves,gyereket akart,pasit nem.
Uhha kemény ügy . Te nem kellesz de a pénz sz jó ?
Az öcsém is így járt csak ott a gyerek születése után 4 évvel durvult el .
Az öcsém neje bepasizott és elhagyta a gyeret az apja ellen nevelte láthatást megvonta az új apukát kell neki apunak szólítani az igazi apját nevén kell szólítani a gyerek titokba üzenget az apjának hogy szereti az anyja előtt el kell neki .Vagy továblépsz vagy harcolsz ami kemény lesz ha harcolsz már most ügyvédhez fordulj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!