Ki vàrja mèg augusztusra a babàjàt?
Hanyadik hètben vagytok, ki hogy èrzi magàt? Fèltek/izgultok a szülès miatt?
Èn 38 hetes vagyok ès nagyon vàrom màr hogy kibujjon de fèlek is...
1#
Így van nekik van igazuk. Én sem akarnék kijönni ebbe a kutya melegbe 😂😂
1#
Na mi újság 3? Egyben vagy még? Én igen. Még pár nap és fekhetek be a kórházba.
3#
En is egyben meg, engem penteken fektetnek be, ha addig semmi nem lesz, ugyhogy remenykedem megindul magatol mert be vagyok fosva az inditastol, de azon kivul h mar kb egy szendvics csinalastol megfajdul a derekam, semmi szulesre utalo jelet nem tapasztalok, te?😅 teged mikor fektetnek be?
1#
Nekem is úgy volt hogy péntek, de aztán arra jutottunk hogy befekszek már szerdán. Én is nyugodtabb leszek, hogy tuti jó kezekben leszek meg a párom se lesz olyan feszült. Nyugi. Az hogy befekszel nem jelenti azt hogy indítják. Ha nincs probléma akkor várnak. Nálunk akár 2 hetet is ha jól tudom. Nekem is még csak a jóslók meg a derékfájás van amúgy. Se nyákdugó se az hogy leszállna a hasam.
1#
Dehogy. Pedig már most nagyon unom a kórházat. Történhetne valami
3#
Mar en is babazok, nagynehezen inditassal megszuletett 31.-en 3180 grammal es 54 centivel:) elozo nap befektettek mehszajerlelesre, kaptam prepidil zselet, hat soha tobbet, olyan kemeny 3 perces fajasokat csinalt h majd beszartam, raadasul eltartott reggel 7tol hajnal 4ig, hajnal 4-6ig sikerult vmit aludnom a nagy esemeny elott, 7kor repesztettek burkot es kaptam oxit, 11.40re a kezemben volt a bebi!
Kinok kinjat eltem at, de meglett a kisasszony, egy farokcsont toressel zarult az utolso kitolasom, ugyhogy most azzal szenvedek, de megerte az tuti♥️ 1-es veled miujsag azota?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!