Ki vàrja mèg augusztusra a babàjàt?
Hanyadik hètben vagytok, ki hogy èrzi magàt? Fèltek/izgultok a szülès miatt?
Èn 38 hetes vagyok ès nagyon vàrom màr hogy kibujjon de fèlek is...
1es vagyok
Még az jutott most eszembe, hogy néha a derekamba is benyilal. Tegnap pl este mikor feküdtünk volna le. Azt se tudtam hirtelen hogy feküdjek vagy üljek. Nagyon rossz volt
Van valakinel valami ùjsag?
Nekem egèsz ejjel fajt a derekam meg a csipőcsontom. De reggel ota semmi...
Nektek volt ilyen?
1es vagyok.
Nekem pont most kezdett el fájni a derekam de kegyetlenül. Egy este is volt már ilyen.
6# en tegnap nagyon rosszul voltam egész nap szurt a hasam viszont mára leszallt a hasam a babam is egyertelmüen befer a tenyerem a mellem alá 😳 furcsa mert a derekfajas nekem is elkezdődött bár szerintem ez lehet már a súly miatt is aztán majd meglattjuk. Kiváncsi vagyok hogy lesz e valakinek utólag visszagondplva egyértelmű jele hogy na moooost 🤩😳
Szerintetek a fájások hogy kezdődnek? Mármint amit már mérni lehet jóslóból erősödik és rendszerezodik vagy egyszer csak puff faj de bitang ül és rendszeres és mérem. 🤔 olyan rossz hogy nem tudom mit kell majd érezni 😅
1# Nekem még mindig teljesen fent van a hasam. Ma voltam nst-n. Minden rendben van. Megbeszéltem a dokival, hogy ha nem jön akkor a kiírt időben befekszek. Amit annyira azért nem kívánok uh remélem jön egy picit hamarabb. De ha mégis ti mit vinnétek magatokkal pluszban. Jó hogy így is 2 táska van bepakolva 😂😂
Nem tudom. Valahogy ezt a fájás dolgot én sem tudom hogy képzeljem el. Már most is ha kicsit erősebbnek érzem akkor lesen az időt. Persze semmi, de biztos ami biztos. Majd aki túl esik rajta, megsúgja nekünk 😊
3#
Haat csajok, a hasam nekem is fent, derekam leszakad, szemeremcsontom leszakad, csukloim fajnak, olyan vizes vagyok mint allat, bokam eltunt, igazabol epp csak a hajam nem faj meg, de a bebi nem ugy nez ki mint aki kikivankozna mar..en is ma mentem volna nst-re, lemondta a szuleszno mert telthaz volt a szuleszeten, tokre elkeseredtem, hogy mindenki a szuloszoban fekszik a hidegfronttol, en meg meg mindig egyben😅 nektek amugy mennyit mozog a babatok ennyi idosen? Mert en mindenhol azt olvasom ilyenkor mar alig mozognak mert keves a hely..hat nekem ugyanannyit mozog ha nem tobbet is, estere belendul mire lefekudnek vegre en is, es mar nem olyan cuki a mozgasa mert rohadtul faj😄 kepzeljetek tegnap este olyan furan fajt a hasam, mar kezdtem orulni a fejemnek, aztan vegul csak wc-re kellett rohannom, total kibuktam😂😂😂👌🏽
1#
Nekem is keveset mozog a picúr. Nst-re egy csomag szőlőcukorral megyek csak. Olyan igazi fájdalmat még egyszer se okozott a mozgása. Inkább néha kellemetlen, szúró.
Én egy este keltem arra h fáj a derekam meg mindenem. Aztán persze csak a wc-re kellett mennem. A hasam nem megy, de elméletileg az is egy jel.
Nektek már legalább a hasatok lent van. Mondjuk ma délután nekem még olyan jóslóm volt. Még a derekam is fájt. Na mondom nézzük az időt. Persze sehol semmi. 😂😂
Már lassan tényleg be fogunk dilizni csajok 🙄😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!