Ki vàrja mèg augusztusra a babàjàt?
Hanyadik hètben vagytok, ki hogy èrzi magàt? Fèltek/izgultok a szülès miatt?
Èn 38 hetes vagyok ès nagyon vàrom màr hogy kibujjon de fèlek is...
Hàt akkor kezdenek parazni az apukák is 😄 nekem is mióta mondta a doki hogy bármikor jöhet azóta be van zsongva. Én ma este is már mertem de nem rendszereződött viszont zuhanyra nem múlt el de nem is erősödött . 🤔 mostmár állandó nekem a menzeszgörcs is. Ti mit éreztek?🤩
Én Németországban szülők itt viszont ez a számolom a mozgásokat nincs csak ctg. Én már nagyon izgulok. Mikor mentek orvoshoz?
1es vagyok
Nekem is menzesz szerű görcsök. Már minden nap van. Tegnap majdnem egész nap. Gondolom a front miatt. Néha erősebbek. Akkor már nézem az időt. Zuhanyra nem múlik el nekem sem. Viszont volt hogy pont zuhany után jött egy erősebb. Aztán meg mintha elvágták volna.
3#
Hat en kemenyedek, nekem is vannak mensis fajasok de abszolut nem elviselhetetlenek es nekem rendszeresseghez koze sincs, huvelybe nyilalgatasok..es ami miatt mar megorulok, az a hulye folyas, en nem tudom nektek is van?? Tegnap este ota annyira vizes, hogy en azt se vennnem eszre ha a magzatviz szivarogna, annyira nem egyertelmu, foleg reggelente gaz mikor eloszor felallok, es erzem, hogy csorog, bocs ha undi de tudnom kell nektek is van e ilyen🤦🏼♀️😂😦
Nekem is fajdogal a hasam alja, de ez egyeltalan nem görcsös. Csak ugy èrzem hogy van. Meg neha mintha a baba nyomnà. De lehet hogy csak bekèpzelem màr annyira szeretnèk erezni valamit.
Neken a hasam se ment lejjebb, nyakdugoval se talalakoztam mèg, fajasom sose volt... nem is tudom lesz e ebböl valami mèg valaha 🙄
1es vagyok
A hasam nekem is teljesen fent van. Folyásom az van ugyan de már nem vizes. Eddig vagy 2 hétig nekem is olyan volt. Mint aki reggel ébredéskor bepisil. Nyákdugóval sem találkoztam még. Ezek a fájások vannak, meg gyomorsav de az fene sok. Mikor kicsit erősebbnek érzem a fájásokat akkor már lesen az időt.
6#
Akkor mindenki ugyanazt érzi tapasztalja. Bár én mióta orvosnál voltam hétfőn azóta ilyen darabos lett a folyasom lehet ez a nyakdugo ?!🤔 a savval én is nagyon szenvedek és ahhoz képest hogy doki szerint a baba feje teljesen beekelodott és tágítja a kijáratot hát a hasam meg ugyanúgy fent van😁 úgyhogy tényleg mindenkinél ugyanaz van ... menzeszgorcs, folyas, sav, és kemenyedesek. Na vajon ki szül előbb?! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!