Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki vàrja mèg augusztusra a...

Ki vàrja mèg augusztusra a babàjàt?

Figyelt kérdés

Hanyadik hètben vagytok, ki hogy èrzi magàt? Fèltek/izgultok a szülès miatt?

Èn 38 hetes vagyok ès nagyon vàrom màr hogy kibujjon de fèlek is...

2019. aug. 12. 16:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:

Hàt akkor kezdenek parazni az apukák is 😄 nekem is mióta mondta a doki hogy bármikor jöhet azóta be van zsongva. Én ma este is már mertem de nem rendszereződött viszont zuhanyra nem múlt el de nem is erősödött . 🤔 mostmár állandó nekem a menzeszgörcs is. Ti mit éreztek?🤩

Én Németországban szülők itt viszont ez a számolom a mozgásokat nincs csak ctg. Én már nagyon izgulok. Mikor mentek orvoshoz?

2019. aug. 14. 10:38
 12/63 anonim ***** válasza:
6os voltam🙋🏼‍♀️
2019. aug. 14. 10:41
 13/63 anonim ***** válasza:

1es vagyok

Nekem is menzesz szerű görcsök. Már minden nap van. Tegnap majdnem egész nap. Gondolom a front miatt. Néha erősebbek. Akkor már nézem az időt. Zuhanyra nem múlik el nekem sem. Viszont volt hogy pont zuhany után jött egy erősebb. Aztán meg mintha elvágták volna.

2019. aug. 14. 11:31
 14/63 anonim ***** válasza:
Jah pénteken megyek majd nst vizsgálatra. Biztos ami biztos viszem magammal a cuccomat.😂
2019. aug. 14. 11:32
 15/63 anonim ***** válasza:

3#

Hat en kemenyedek, nekem is vannak mensis fajasok de abszolut nem elviselhetetlenek es nekem rendszeresseghez koze sincs, huvelybe nyilalgatasok..es ami miatt mar megorulok, az a hulye folyas, en nem tudom nektek is van?? Tegnap este ota annyira vizes, hogy en azt se vennnem eszre ha a magzatviz szivarogna, annyira nem egyertelmu, foleg reggelente gaz mikor eloszor felallok, es erzem, hogy csorog, bocs ha undi de tudnom kell nektek is van e ilyen🤦🏼‍♀️😂😦

2019. aug. 14. 11:33
 16/63 anonim ***** válasza:
3# ja es en is penteken reggel 8ra megyek nst-re😁
2019. aug. 14. 11:35
 17/63 A kérdező kommentje:

Nekem is fajdogal a hasam alja, de ez egyeltalan nem görcsös. Csak ugy èrzem hogy van. Meg neha mintha a baba nyomnà. De lehet hogy csak bekèpzelem màr annyira szeretnèk erezni valamit.

Neken a hasam se ment lejjebb, nyakdugoval se talalakoztam mèg, fajasom sose volt... nem is tudom lesz e ebböl valami mèg valaha 🙄

2019. aug. 14. 16:56
 18/63 anonim ***** válasza:

1es vagyok

A hasam nekem is teljesen fent van. Folyásom az van ugyan de már nem vizes. Eddig vagy 2 hétig nekem is olyan volt. Mint aki reggel ébredéskor bepisil. Nyákdugóval sem találkoztam még. Ezek a fájások vannak, meg gyomorsav de az fene sok. Mikor kicsit erősebbnek érzem a fájásokat akkor már lesen az időt.

2019. aug. 14. 17:14
 19/63 anonim ***** válasza:

6#

Akkor mindenki ugyanazt érzi tapasztalja. Bár én mióta orvosnál voltam hétfőn azóta ilyen darabos lett a folyasom lehet ez a nyakdugo ?!🤔 a savval én is nagyon szenvedek és ahhoz képest hogy doki szerint a baba feje teljesen beekelodott és tágítja a kijáratot hát a hasam meg ugyanúgy fent van😁 úgyhogy tényleg mindenkinél ugyanaz van ... menzeszgorcs, folyas, sav, és kemenyedesek. Na vajon ki szül előbb?! 😅

2019. aug. 14. 20:50
 20/63 anonim ***** válasza:
Hát nekem azt mondta a védőnő hogy ha távozik a nyákdugó (és sztem neked esélyes hogy az) akkor max 1 hetem van. Szóval lehet te leszel az első. De szerintem mind veled leszünk lélekben és szoritunk hogy minden simán menjen 😘
2019. aug. 14. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!