Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyógyszer abbahagyása után...

Gyógyszer abbahagyása után két hónappal - Most már örülhetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! UM jún.10-től volt, ma mutatott pozitívat a teszt. Fáj a derekam, úgy érzem, mintha megjönne már vagy 4 napja, de semmi (hálisten :) ) Ez volt az első próbálkozásunk a babára, bár még csak két hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ugye megmaradhat a baba, ha nagyon vigyázok magamra?
2010. júl. 12. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy megmarad.-)Miért ne maradna?

Gratulálok!

24hetes kmama

2010. júl. 12. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze én is pont igy voltam,és itt ül már az ölemben 21 hónaposan!!
2010. júl. 12. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne maradhatna meg? :)

Gratulálok kismama :)))

37 hetes kismama

2010. júl. 12. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! Én annyira szeretném ezt a babát, csajok! :) Szurkoljatok, hogy megálljam, hogy senkinek ne szóljak még egy kis ideig... tudjátok, babona ;)!
2010. júl. 12. 19:11
 5/12 A kérdező kommentje:
És én is gratulálok Nektek!!! :)
2010. júl. 12. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én augusztusban hagytam abba és októberben már terhes voltam.

A kisfiam tegnap múlt 2 éves!:)

2010. júl. 12. 20:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor gratulálok a nagylegényhez! Nehéz elhinni ezt a csodát, én még nem mindig nem tudom elhinni! Remélem, az orvos is megerősíti, hogy Babánk lesz! Azt hiszem, ma én vagyok a legboldogabb ember a földön :)!
2010. júl. 12. 20:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Én voltam a 19.10-es

Annyira jó ilyet olvasni :)))) én is nagyon boldog voltam a kétcsílpsnál és alig tudtam magamban tartani de végül sikerült :) mármint szülőknek és legjobb barátnőknek mondtul el 12. hét előtt csak, többieknek utána.

hihetetlen gyorsan fog menni az idő, nekem már csak pár hetem/napom van hátra (37 hetet hagytuk most el de doki szerint előbb jön :)) és már el sem hiszem hogy csak ennyi :)

2010. júl. 12. 21:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Én a szülőknek se merek szólni, mert anya tuti azonnal szétkürtölné a munkahelyén nagy örömében, és akkor tuti, hogy egy napon belül meghallaná a főnököm is... én most nyári szüneten vagyok, pedagógus vagyok... pihenek, aztán majd meglátjuk, mi lesz! Szeptemberig megpróbálok várni, a szülőknek együtt akarjuk bejelenteni, úgy, hogy mind a négy ott legyen, és a három tesó is! ... a barátnőimnek sem merem elmondani, mert a jó hír hamar terjed, meg hát ott a barátkereső hálózat - elég egy rosszul elejtett beszólás és kész! ... :) Még nem merek túl korán örülni, egyelőre ilyen belülről boldog leszek! :)
2010. júl. 13. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gratulációt,sok boldogságot Nektek!
2010. júl. 13. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!