Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik 33-34. héten hogy...

Kismamik 33-34. héten hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Hány kg-nál tartotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Én 33+2 hetes vagyok és ma nagyon szenvedek a meleg miatt,amúgy szerintem egész jól bírom,de már nagyon várom a végét.Kimozdulni nincs sok kedvem,itthon meg unatkozok.Én most tartok 13kg hízásnál.Mindenkinek kellemes babavárást
2010. júl. 12. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahoz képest hogy már csak arra várok hogy meglegyen egész jól na meg ez nagy meleg.
2010. júl. 12. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 33+3nál vagyok, 18kg plusszal...

Nagyon nyűgi vagyok már néha, fáj a szeméremcsontom kegyetlenül, aludni nem tudok, várom a végét... :)

2010. júl. 12. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
33+2 napos vagyok, de már nagyon nehéz.Van egy 2 éves kisfiunk, állandóan mozogna, én meg már alig bírom.Nehéz állni, menni, ja és dagad a lábam is rendesen.A méhaszáj is nyílik rendesen nálam 2110-es és 18 kg-nál tartok én is.A kisfiammal 28-ig meg sem álltam, de szerencsére visszament.
2010. júl. 12. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

33+6 napos vagyok. Nehezen bírom a meleget én is. Ma már összepakoltam a kis csomagokat a kórházba. Hízni talán 1 kg-ot híztam eddig, terhességi cukros lettem és a diéta mellett nem hízom. Bár nem indultam kis súllyal az elején sem :) Ebben a melegben nekem sincs kedvem kimozdulni, csak ventilátorral bírom elviselni a lakást is.

Kellemes babavárást mindenkinek a hátralévő időre.

2010. júl. 12. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:

33+2 vagyok én is. Összesen 3 kg-ot híztam, de kis túlsúllyal kezdtem. Ha itthon vagyok, nincs melegem, megy a klíma. De sajnos ebben a hónapban még dolgozom (kozmetikus vagyok), és az üzletben meg lehet főni.

Kitartás lányok, már nincs sok vissza!

Könnyű szülést mindannyiunknak!

2010. júl. 12. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!