Ha mindennap megeszek egy tábla csokit az baj? Ti mennyit esztek?
Nem tudok mitcsinalni nagyon kívánom. Reggel megeszem a felét és délután a másik felét.
Ha megyek boltba nem biromki hogy ne vegyek csokikat
27 hetes vagyok és nem vagyok kövér én nem híztam meg semmit
Igen, a cukrot megdobja. Én gyümölcsöket ettem, dinnyét, barackot, igény gyümölcsöket. Abban is van cukor de mégse annyi.
Tesóm is folyton zabálta a csokikat, a 34. Héten kezdett hízni, 15 kgot összesen szülésig.
Ha esetleg van otthon cukormérőtök, érdemes párszor megmérned, mennyire mászik fel és le, mert a folyamatos cukros ételek kívánása lehet cukorháztartási zavar jele is. Nem mondom, hogy ne egyél soha, de azért minden nap egy egész tábla sem neked, sem a babának nem tesz jót (az ő hasnyálmirigyét is túráztatja a sok cukor).
Én tegnap ettem meg egy háromnegyed táblát, igaz, cukormentes étcsoki volt, de attól még soknak tartom, és máskor sokkal jobban odafigyelek majd. A legjobban úgy lehet védekezni ellene, ha nincs otthon csoki és nem is veszel :D
Alapból nem vagyok édesszájú, de terhesség alatt megvesztem a csokiért, rengeteget ettem. 9 kg-t híztam, semmi bajom nem volt, a lányom 3240 grammal született, makk egészségesen.
Szóval ha engem kérdezel akkor nem baj, edd ha jólesik :D
Nagyon sok egy egész tábla. Én is inkább az édeset kívánom, simán meg tudnék enni akár 4 tábla csokit is de....
Azért nem mindegy mennyi cukrot viszel be. Lehet páran most írják, hogy semmi bajuk sem lett, de te nem ők vagy. Te te vagy, honnan tudod, hogy neked sem lesz bajod tőle, nem leszel cukros, vagy ne adj isten a baba nem lesz-e az.
Nem kell kettő helyett enni, önüralom, elvégre felnőtt vagy.
Vegyél 85%-os csokit, nincs benne annyi cukor, és garantáltan nem eszel meg egy hét alatt sem egy táblát, ellenben csillapítja az édesség utáni sóvárgás.
A helyedben mérném a cukromat is.
Félre ne érts, én is eszem most mindent amit megkívánok, de mértékkel. Nem akarok szülés után 30kg felesleggel és magas vérnxomással vagy cukorbetegséggel küzdeni, amikor a babámnak lesz rám szüksége.
18hkm
Amit az első ír egy hülyeség. Legalább 2 héten át napi 2-3 tábla csokit ettem. Annyira kívántam hogy majd megpusztultam. Abban a hónapban jött rám 5 kg.
Az egész terhesség alatt 12 kg-ot híztam, a lányom pedig 3650 grammal 42 hétre született. Szóval a baba nem fog tőle hízni, ez hülyeség. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!