Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, megosztanátok velem...

Kismamák, megosztanátok velem 1 napi étkezésetek, hogy kb. mit es mennyit esztek?

Figyelt kérdés
Hány kilóval indultatok, mennyi vagytok most és hány cm? Köszönöm
2019. aug. 3. 07:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Szia ! 33 hetes vagyok induló súly 59.5 volt jelenleg 67 kg állok :)

Reggeli általában valami péksütemény gyümölcslével vagy koffein mentes kávéval, ebéd foetekezes ez változó épp amit főztem ma pl brassói van :) vacsi hideg szokott lenni , 1-2 zsemle felvagottal sajttal, zöldséggel meg 1-2 pohar jéghideg tej :)

Ezen kívül meg gyümölcs épp mikor rá kívánok :)

2019. aug. 3. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Nos,en 173cm vagyok.80kg-val indultam,lefogytam 3 kgt,es abbol egy jott vissza. Tehat most a 14.heten 78kg vagyok.

Tulsulyos,mert nem ez az idealis sajnos.

Eddig nem tudtam tartani a IR dietat mert folyamat hanytam mindentol,vagy epp hasmenes.

Most fogom ujra kezdeni.

Ugy tervezem,hogy reggelire 1-2 szelet Szaffi kenyer vagy Tk kenyer,felvagott sok zoldseg.

Tizorai: vagy egy muzliszelet+alma/barack/dinnnye vmilyen gyumi

Vagy muzli helyett korpovit

Ebed pl holnap tk spagetti+ tejszines brokkolis csirke lesz

Uzsonna vagy valami nyers zoldseg repa pl kefir,szinten korpovit vagy eppen zabos abonett tehat ilyen konnyu kisetkezes

Vacsora hasonlo mint reggeli.

Szendvics,vagy rantotta de az is valami konnyu legyen,vagy egy lightos salata egy kis szenhidrattal.

2019. aug. 4. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
167 cm/68 kg volt a kiindulás. Rosszullét és hányás miatt kb a 17.hétig pár szem ropi, sós keksz és (nagyon)citromos tea csúszott csak le. 64re fogytam csak. Utána javult a helyzet, reggelire kávé tejjel, fehérjés zabkása+gyümölcs, tízóraira még egy kávé, ebéd amit épp főztem, próbáltam változatosan de a legjobban az olajban sült ételeket kívántam sajnos. Uzsira gyümölcs vagy saláta, vacsira szendvics. Néha ettem egy egy csokit, túrórudit, krémtúrót vagy csípős nachost közben nasinak. Az utolsó hónapig rendben volt a hízásom, 37.héten voltam 74 kg, utána viszont 88 kgra ugrott a súlyom hirtelen, pedig nem ettem többet, sőt még kevesebbet is..
2019. aug. 7. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nehéz, én semmit nem változtattam az étkezési szokásaimon, 8 körül 3in1 kávé, 10 óra környékén péksütemény (croissant, pizzás csiga vagy valamilyen stangli), az ebéd nagyon változó, sokszor nem kívánok kb. Semmit sem, van hogy rendelek valami menüt, gyors kaját vagy hideg kaját eszem,utána egy kávé vagy egy kóla, majd utána 6es 8 között jön a vacsi ami általában az ebédtől függ, ha erősebb az ebéd akkor valami gyengébb vacsi, vagy fordítva. Nem figyelek oda különösebben, azt eszek amit kívánok, bár a gyümölcsöket sajnos nagyon nem :/ reggel egy mama vitamin, este egy magnézium tabletta. 62,5 kilóval kezdtem most vagyok 66,5kg 25 hétben járok :)
2019. aug. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!