Kismamák, megosztanátok velem 1 napi étkezésetek, hogy kb. mit es mennyit esztek?
Szia ! 33 hetes vagyok induló súly 59.5 volt jelenleg 67 kg állok :)
Reggeli általában valami péksütemény gyümölcslével vagy koffein mentes kávéval, ebéd foetekezes ez változó épp amit főztem ma pl brassói van :) vacsi hideg szokott lenni , 1-2 zsemle felvagottal sajttal, zöldséggel meg 1-2 pohar jéghideg tej :)
Ezen kívül meg gyümölcs épp mikor rá kívánok :)
Nos,en 173cm vagyok.80kg-val indultam,lefogytam 3 kgt,es abbol egy jott vissza. Tehat most a 14.heten 78kg vagyok.
Tulsulyos,mert nem ez az idealis sajnos.
Eddig nem tudtam tartani a IR dietat mert folyamat hanytam mindentol,vagy epp hasmenes.
Most fogom ujra kezdeni.
Ugy tervezem,hogy reggelire 1-2 szelet Szaffi kenyer vagy Tk kenyer,felvagott sok zoldseg.
Tizorai: vagy egy muzliszelet+alma/barack/dinnnye vmilyen gyumi
Vagy muzli helyett korpovit
Ebed pl holnap tk spagetti+ tejszines brokkolis csirke lesz
Uzsonna vagy valami nyers zoldseg repa pl kefir,szinten korpovit vagy eppen zabos abonett tehat ilyen konnyu kisetkezes
Vacsora hasonlo mint reggeli.
Szendvics,vagy rantotta de az is valami konnyu legyen,vagy egy lightos salata egy kis szenhidrattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!