Én még csak 5 hetes terhes vagyok, és ez az első. Elég sűrűn fáj a hasam, ez természetes?
Figyelt kérdés
2007. dec. 8. 15:54
1/6 anonim válasza:
Szia!
Igen, ez természetes!Ne izgúlj!
2/6 anonim válasza:
Persze, nem csak a hormonális változások okozzák, hanem a méh elkezd finoman tágulni, rendezkedni, ahogy alkalmazkodik a beágyazódott petesejthez (most már zigótához). Ha mégis túl erősnek, kellemetlennek véled a fájdalmakat, beszélj az orvosoddal, mert az már gond lehet!
3/6 anonim válasza:
Én is meglepődtem, hogy felvilágusulnak gondolt önmagam nem tudott-e tényről, de igen, normális. Nekem is 10 hétig volt "mindjárt megjön" érzésem, tágul a méh. Utána meg már a méhtartó izmok feszülnek, az fog fájni, tehát ne izgulj, mindne rendben. Amíg nem erős görcsöd van és nem vérzel, semmi gond.
Nyugi:-)
4/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt az elején a hasan, sőt még egy kis barna váladék is távozott, aztán a 4-ik héten elmúlt, majd a 6-ikon megint előjött, most megint szünet. A méhünk változik ahogy nő a kis babócánk.Ha nagyon izgat a dolog, akkor mindent mondj el az orvosodnak, ő is meg fog nyugtatni!Jó babavárást!
5/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is kb. a 10. hétig tartott, bár én azért visszamentem a dokihoz a 6. héten, hogy megnyugodjak.
6/6 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs semmi baj. Változik a szervezeted, tágul a méhed, nyúlnak a tartóizmok. A terhesség velejárói... Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!