Mit éreztetek, amikor megtudtátok, hogy kisbabát vártok?
Mi volt az első gondolatotok?
Pozitív és negatív érzést is írjátok le légyszi
Nem túl könnyen jött össze, előtte 2 hónapig nem volt peteeresem, de abban a hónapban latott a dokim tüszőt, de a 21.napon alacsony volt a progeszteron, így abban a hitben voltam, hogy tuti nem sikerült. KB 23-27 ciklus napokon barnaztam nagyon és fájt a hasam...
Elmúlt, majd kíváncsiságbol teszteltem és pozi lett. Meglepodtem és megijedtem, hogy tudtam hogy alacsony a progim, de kaptam pótlást. :)
Azóta 36.het van :)
Néztem, hogy áhh biztos meg fog jönni, tuti nincs baba, már 8 hónapja semmi. Aztán pár nap múlva, de csak tesztelni kéne, nem jött meg, d3 én nem merek. Aztán megállapítottam, hogy hiába nem merek, az eredmény nem a tesztcsíktól függ. Utána teszteltem, először kontroll csík, de mellette már kezdődött is a tesztcsík és valami brutál erős lett.
Ránéztem és az első gondolatom ez volt : húb@zmeg. És felhivtam a férjem :D
Szombaton volt az eskuvo, kedden elmentem kivizsgalasra h gyermeket szeretnenk, mondtak h ovum van, most kell probalkozni, kb 2 het mulva pozitivat teszteltem.
Lesokkolt, orrbavagott a felelosseg, nem szamitottam ra h ilyen hirtelen. Hatalmas boldogsagot ereztem, majd elkezdtem verezni es orult fajdalmat a szivemben. A baba megmaradt vegul de szivbol jovo boldogsag csak par nap jutott a ketto kozott.
Masodikkal uez, elsore osszejott, aztan verzes, vegig aggodalom. Egyik terhessegem sem volt boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!