Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek, amikor megtudtá...

Mit éreztetek, amikor megtudtátok, hogy kisbabát vártok?

Figyelt kérdés

Mi volt az első gondolatotok?

Pozitív és negatív érzést is írjátok le légyszi

2019. júl. 29. 08:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
7 évet vártunk rá, 1. lombikból sikerült (úgy, hogy csak 1 embriót tudtak beültetni), sírtam, mint egy óvodás :D Nem is mertem tesztelni, amíg meg nem jött a vérvételről a telefon :) A következő pityergés akkor jött, mikor hallottuk a szívhangját :) Keveredik az aggódás a hatalmas boldogsággal! :)
2019. júl. 29. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Majdnem egy évig aktívan próbálkoztunk, szedtem mindent, folsavat, terhes vitamint, méhpempőt, hogy osszejojjon. Nem akart, szóval minden hónapban ellőttem egy-két tesztet, mert a kíváncsiság mindig győzött. Aztán mindig negatívak lettek a tesztek. Szóval már úgy csináltam rutinból őket, hogy áh úgyis negatív lesz. Aztán amikor megcsináltam az utolsó tesztet, gondolatban már máshol jártam, gondoltam, úgyis negativ lesz, nem is nagyon néztem rá, annyira tudtam, hogy mi az eredmény. Ki is mentem a fürdőbol és kb fél óra múlva mentem újra vissza valamiért és akkor láttam meg a kád szélén a tesztet, mondom rapillantok. És két csík volt rajta. Leultem a kád szélére és csak lestem a tesztet. Nem fogta fel az agyam, hogy mit is látok. Aztán úgy 10 perc lesés után elkezdtem bogni, hogy én lehet, hogy mégsem akarom ezt, mi lesz most, és hívtam anyukámat, hogy úr isten terhes vagyok, vége az életemnek 😄. Anyu persze a szokásos higgadtsaggal mondta, hogy de hát ezt akartam, ne most essek kétségbe, most ennek örülni kell. Ez valahogy ki is jozanitott és hívtam a férjem, hogy jöjjön haza, mert mutatni szeretnék neki valamit. Hát volt nagy meglepetés. Addig tartott nálam a sokk, míg először nem láttam az ultrahangon. Akkor vált igazán valóssá és akkor kezdtem el örülni a dolognak.
2019. júl. 29. 22:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl könnyen jött össze, előtte 2 hónapig nem volt peteeresem, de abban a hónapban latott a dokim tüszőt, de a 21.napon alacsony volt a progeszteron, így abban a hitben voltam, hogy tuti nem sikerült. KB 23-27 ciklus napokon barnaztam nagyon és fájt a hasam...

Elmúlt, majd kíváncsiságbol teszteltem és pozi lett. Meglepodtem és megijedtem, hogy tudtam hogy alacsony a progim, de kaptam pótlást. :)

Azóta 36.het van :)

2019. aug. 5. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11 év sikertelen próbálkozás után, amiben volt 3 lombik is,most úgy néz ki spontán sikerült! Két hetet késett, mígnem múlt hét szerdán vettem 2 terhességi tesztet. Az elsőt még a munkahelyem mosdójában megcsináltam...hát potyogtak a könnyen, mert sose volt 2 csíkos teszten. A másik tesztet másnap reggel megcsináltam, szintén pozitív! Ma délután megyek dokihoz hogy alátámassza a jó hírt! Ez most egy igazi csoda...
2019. aug. 5. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Néztem, hogy áhh biztos meg fog jönni, tuti nincs baba, már 8 hónapja semmi. Aztán pár nap múlva, de csak tesztelni kéne, nem jött meg, d3 én nem merek. Aztán megállapítottam, hogy hiába nem merek, az eredmény nem a tesztcsíktól függ. Utána teszteltem, először kontroll csík, de mellette már kezdődött is a tesztcsík és valami brutál erős lett.

Ránéztem és az első gondolatom ez volt : húb@zmeg. És felhivtam a férjem :D

2019. aug. 5. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szombaton volt az eskuvo, kedden elmentem kivizsgalasra h gyermeket szeretnenk, mondtak h ovum van, most kell probalkozni, kb 2 het mulva pozitivat teszteltem.

Lesokkolt, orrbavagott a felelosseg, nem szamitottam ra h ilyen hirtelen. Hatalmas boldogsagot ereztem, majd elkezdtem verezni es orult fajdalmat a szivemben. A baba megmaradt vegul de szivbol jovo boldogsag csak par nap jutott a ketto kozott.

Masodikkal uez, elsore osszejott, aztan verzes, vegig aggodalom. Egyik terhessegem sem volt boldog.

2019. aug. 5. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Először hatalmas öröm, aztán hatalmas pánik :) pedig lombikból sikerült. Akkor jött ki rajtam az igazi pánik, amikor a HCG követésből gyanússá vált, hogy ikrek :) 2. UH után múlt el, azóta tiszta örömmel várjuk őket.
2019. aug. 5. 21:14
 18/18 anonim válasza:
100%
Hűha mi 8 hónapon át aktívan rajta voltunk a baba témán elejében még meg tudtam őrizni a hideg véremet de ott már a 5-6. Hónap után keztem kétségbe esni tudtam én hogy ez nem jön össze eggyik napról a másikra de még is nagyon rossz volt már magamban kerestem a hibát hogy mit csinálhatok rosszul vagy egy égi jel lenne hogy nem vagyok anyának való aztán már el jött a 7. Hónap peteérés tesztek sima tesztek totál padlóra kerültem akkor ha nem lett volna a férjem én nem tudom mi lett volna velem biztos isten apró darabra tört volna a szívem és a lelkem nagyon hálás vagyok neki hogy helyre rakott mondta hogy hadjuk ezt a baba dolgot majd össze jön ha össze kell jönnie különleges nyaralás tervezésébe kezdtünk meg kért hogy nézzek új bútorokat fügönyöket újitsuk kicsit fel a házat ezzel az én figyelmem el is terelődött más irányba aztán jött a 8. Hónap jelzett is a telefonom h 2 napon belül meg kell jöjjön a bajom figyelembe sem vettem el múlt pár nap mire eszembe jutott h hahó nem jött meg néztem a telefont 2 napja késik férjem munkán volt úgy döntöttem el megyek tesztet venni el is mentem meg csináltam elsőt el fordítottam vártam egy jó 20 perce mire rá vettem magam h meg merjem nézni mikor még láttam hogy pozitív istenem vagy 10 percig némán bámultam szóhoz sem jutottam utanna gyors meg csináltam a 2. Is azt nem fordítottam el könybe lábadt szemekkel vártam a második csíkot és még is jelent nagyon boldog voltam aztán nem tudtam nyugott maradni le fel sétáltam a házban annyira izgatott voltam mire haza ért férjem munkából össze állítottam egy dobozt benne a tesztel és egy pici budival amit már évek óta őriztem mikor haza ért oda adtam neki azt az örömöt a szemébe istenem soha nem felejtem el 😊
2021. ápr. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!