Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok első...

17 hetes kismama vagyok első terhességem de még nem látszik. Kinek mikor kezdett?

Figyelt kérdés
Legalábbis látszik ha állok de az csak az hogy híztam :/ napközben olyan nagy reggelre pedig semmi

2019. júl. 28. 07:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként csütörtökön megyek 18 hetes kontrollra remélem minden rendben sokszor olyan mintha nemis lennék kismama. Ha tapogatom a pocim se érzem vagyis néha olyan néha nem
2019. júl. 28. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Milyen szerencses vagy :) En sokaig nem akartam, hogy tudjanak rola a munkahelyemen, de mar 12 het utan latszani kezdett rendesen, igy jobbnak lattam bejelenteni. En is 17 hetes vagyok, de mar akkora pocakom van, mint masnak 7 honaposan, pedig 164/61 kiloval indultam :( Tok kenyelmetlen, nem tudok lehajolni rendesen, hason aludni, neha a jaras is nehezemre esik. Nem tudom, mi lesz kesobb, akkora leszek, mint egy balna :((
2019. júl. 28. 20:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Én már várom hogy ilyen pocakom legyen 😊
2019. júl. 28. 22:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Első babád amúgy?
2019. júl. 28. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden szakasznak megvannak az előnyei, hátrányai. Én pocakkal már racsuktam a szárítót, nem mértem be jól bizonyos távolságokat. 🤦‍♀️ Kis esetlenke voltam. Aztán meg azon mergelődtem, hogy jobb lenne a pocak a hátamon 🤣 na de ez én vagyok. Érdekes, második babámmal most várom, hogy legyen egy kis formás pocakom. Aztán meg lehet megbánom. A 17 hkm
2019. júl. 29. 04:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen első babám 😊
2019. júl. 29. 10:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Vannak olyan ruhák amikben egyértelműen látszik és van mikor nem mintha eltűnt volna a poci 🤔👶
2019. júl. 29. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!