17 hetes kismama vagyok első terhességem de még nem látszik. Kinek mikor kezdett?
Figyelt kérdés
Legalábbis látszik ha állok de az csak az hogy híztam :/ napközben olyan nagy reggelre pedig semmi2019. júl. 28. 07:04
1/17 anonim válasza:
Nekem 20.hét után kezdett látszani, addig max annyi h kicsit meghíztam.
2/17 anonim válasza:
Én is 17 hetes vagyok, második gyerekkel, de nekem se látszik különösebben. Első babával még ennyire sem látszott. Szóval no para
3/17 anonim válasza:
Nyugi, meg nem vagy lemaradva semmirol sem, nekem olyan 23-24 hetesen kezdett latszodni, igaz, most 35 hetesen sincs nagy pocim :) Latszodni fog lassan az a baboca :)
4/17 anonim válasza:
20-22 hetesen kezdett látszani, 24 hetesen mondta a férjem, hogy kezd olyan lenni a hasam mintha babát várnék és nem jól laktam volna. A kollégák még ekkor is csak azt mondták, hogy végre kezd látszani valami. 30 hetes kor körül viszont rohamosan nőni kezdtett, a végére azt hittem kipukkanok. Volt aki megkérdezte ikrejet várok-e (amúgy 10 kg se jött föl mire szültem).
5/17 anonim válasza:
Talán 20 hetesen kezdődött látszani,viszont a végén akkora lettem,mint egy ház :)
6/17 anonim válasza:
Nekem a 3. sem latszodott a 30ik hetig 😃
Na jo en nem vagyok ilyen gebecska alkat hanem formas kerek kis pocakkal. Szoval nagykabatban 36 hetesen sem tunt fel.
7/17 anonim válasza:
Olyan 20.het körül lehetett azt mondani hogy kismama pocak. Addig semmi...
Most a második babát várom, 18 hetes vagyok es anyukám tegnap is még azt mondta, hogy olyan mintha csak jól bezabáltam volna😅 nekem mondjuk már látni háton fekve hogy dudorodik alul, az első babával kb a 19.heten lehetett így látni
8/17 anonim válasza:
KB. 20 hetesen, addig volt aki el sem hitte, hogy babát várok. A második gyekőcnél előbb látszott kB. 15-16 hetesen.
9/17 anonim válasza:
Én a 20. héten jelentettem be a munkahelyemen (a közvetlen főnök persze már addigra tudta), akkor még csak annyi látszott, mintha sokat ettem volna, meg az elején a puffadás miatt volt egy kis dudor. Utána kezdett rohamosan nőni, a 30. héten már messziről látszott.
10/17 anonim válasza:
Hú nekem már 14 hetesen minden idegen is rámondta, hogy terhes pocak. Alkat függő teljesen. Én nagyon vékony voltam, az elején a puffadást is hamar látszott. 20 hetesen már akkora volt a hasam, mint néhány embernek 30 hetesen. Amíg a baba jól van, nincs ok aggodalomra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!