Van aki kifejezetten csúnyának érezte magát terhesség alatt/után? Hogyan éltétek meg?
Eddig sem voltam valami szépségideál, mindig is voltak striáim (oka az állandó súlyommal való küzdelmem kamaszkor alatt). De most terhesség alatt annyira megszaporodtak, pedig nem is vagyok elhízott. Az egész combom, a térdem is, az egész fenekem és hasam csíkos lett, hiába a megelőző krémek, olajok. A tartásom iszonyatos, görbe vagyok és olyan beesett a fejem. A melleim eddig sem voltak valami szépek, de a bimbóudvarom 3x akkora lett, tenyérnyi nagyságú, és foltos, rettenetesen néz ki.
Már most szeretem a babámat, már nagyon várom is, és legbelül boldog vagyok, ugyanakkor ebben a megváltozott testben iszonyatosan érzem magam. Elmúlik ez szülés után, vagy tehetek ellene valahogyan?
Szerintem jatszanak veled a hormonok!
Amugy hasonlo a helyzetem,sok stria mindenhol,inzulinrezisztencia miatt nagy has,stb.
Elso terhessegemnel full ragyas is lettem,pedig eletembe 1db sem volt. Enis csunyanak ereztem magam.
Hanyadik hetben vagy? Sztem ez barmikor valtozhat nalad is!
Én nagyon megcsúnyultam a terhességem alatt.Sőt most szülés után is kifejezetten ronda a bőröm, nem lett striám de szó szerint öregebbnek nézek ki, pedig mindig fiatalabbnak tippeltek előtte.A mellem már nem lesz annyira hetyke mint volt, de melltartóba nem gáz, párom meg nem panaszkodik azt mondta nincs extrém változás, de én úgy érzem.Van még rajtam pár kg amit le kellene fogyni, de igazán az se segít ha már nem lesz rajtam.
Követlek ,hátha valaki tud valamit írni ami hasznos lehet nekem is.
Köszi a válaszokat, már féltem kiírni a kérdést, féltem a támadó válaszoktól...
23 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!