Ginewra28 kérdése:
72 órás tablettát vegyek be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este lecsúszott a gumi miután a férjem elment bennem. Reggel rohantam be gyógyszerért de mielőtt bevettem volna megjött a menstruációm. Július 15-én múlt el a múlt havi mensi.
Így is inkább vegyem be a gyógyszert? Mennyi az esélye hogy mégos terhes lettem? Van már 2 gyerekünk, nagyon nem szeretnék többet...
2019. júl. 7. 19:58
1/4 anonim válasza:
Ha megjött, akkor tök felesleges.
2/4 anonim válasza:
Vedd.
Egyébként miért nem kötitek el valamelyikőtöket, vagy spirál, esetleg fogamzásgátló? Akkor nem kell aggódni ilyeneken, hogy lecsúszik a gumi.
3/4 A kérdező kommentje:
Kioktatást nem kérek, védekeztünk, de ez még nem fordult elő soha.
Sajnos elkötni nem kötnek el 2 gyerekkel, csak 3 felett... Egyébként ha lehetne elkötettném magam.
2019. júl. 7. 21:02
4/4 anonim válasza:
Szlovákiában kb 150 ezer ft-ért elkötnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!