Ha biztosra tudnád. Megtartanád?
Igen természetesen, hiszen élhet teljes életet.
Ez megint olyan hogy ha tudnád hogy a gyerekednek 5-6 évesen súlyos balesete lesz és megég akkor megtartanád?
Attól függ miről van szó
Viszont, ha eleve tudom, hogy beteg lesz, ami sok szenvedéssel jár, vagy a társadalomban nem lesz önálló, akkor nem..
Életveszélyes asztmám volt 6 éves koromig. Szinte hazahoztak az oxigénsátorból, és mehettem este vissza, mert rendre befulladtam. Autónk sem volt, a kórház 20 km-re odébb. És persze karácsonykor is. Az oviban évet ismételtem, mert sokszor kimaradtam a nagycsoportból.
Anyám a végsőkig elment, hogy meggyógyítsanak, egy rémálom, amin keresztülment velem. Sorozatban a gyógyszerek, pipák, és kórház, ebből állt a fél gyerekkorom. Aztán elnőttem, vagyis ahogyan egy orvosom mondta, én nőttem fel az asztmához.
És itt vagyok, sohasem hallottam anyámtól, hogy megbánta volna, vagy legszívesebben otthagyott volna a kórházban. Mivel abban a kórházban volt nővér, ahol feküdtem, minden nap többször átjött hozzám ha csak tehette. Sosem éreztette velem, hogy púp vagyok neki a hátán.
Szóval amikor az ember megszüli a gyerekét, sosem tudhatja mi vár rá. Ezt lehetetlen megmondani. Csak küzdeni kell érte, ameddig csak lehet.
Ha kiderül, hogy súlyos rendellenességgel fog születni, és még megtehetem, hogy elvetetem, az is más tészta. Mert hála a mai modern tudománynak, nem akarok egy Down szindrómás, vagy kétfejű gyereket megszülni, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!