Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha 10 hetesen derül ki hogy...

Ha 10 hetesen derül ki hogy terhes vagyok még el lehet vetetni?

Figyelt kérdés
Terhességi tesztet csináltam és az utolsó menstruációm alapján számolva kb 10hetes leszek mikor eljön a nőgyógyászhoz az időpontom. Még el lehet intézni ilyenkor az abortuszt?

2019. ápr. 17. 16:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó menstruáció kamuval az a baj, hogy az ultrahang alapján döntik el, hogy belefér-e 12 hét előtt.
2019. ápr. 17. 18:24
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

Az, hogy nincs 100%-os védelem és igen is teherbe lehet esni rendes védekezés ellenere, nem “divat”, hanem tény!

Az simán meglehet, h itt sokan csak ramondják, hogy de hat én vedekeztem, közben meg nem, de attól még ez egy létező jelenség és nem kéne csípőből ítélkezni, ráadásul mindenféle háttér információ nélkül...

2019. ápr. 17. 18:35
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
A kedves kötekedőnek küldök egy kis új tudományos kutatási eredményt: [link]
2019. ápr. 17. 20:23
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Ja, divany.hu 😂😂😂

Hát aztán ez marha tudományos oldal

2019. ápr. 17. 22:17
 15/21 A kérdező kommentje:
Elmentem nőgyógyászhoz de időpont nélkül nem dogadtak azt mondta az szidztens okosan hogy csináljak tesztet és megtudom.
2019. ápr. 18. 04:26
 16/21 piroska és a farkas ***** válasza:
55%
Nade ha 10 hetes elvileg az utolsó menzesz alapjàn, akkor màr hetekkel koràbban kellett volna tesztelni!
2019. ápr. 18. 06:32
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

#14 ha lenne egy iciri-piciri, tényleg csak egy kevés sütnivalód, akkor látnád, hogy ez valóban tudományos cikk, amit divány lehozott magyarul, de fél pillanatig tart megkeresni az angol verzióját.

Pl.: [link]

A kutatást Aaron Lazorwitz szülész-nőgyógyász végezte, igen jól látod, coloradoi Orvostudományi Egyetem. :)

Még egyébre kíváncsi vagy?

Attól, hogy veled valami nem történt meg, még igen is létező jelenség, ahogy a foggátló melletti teherbeesés is. Csak a saját kotlázottságodra vall, ha ezt képtelen vagy felfogni.

2019. ápr. 18. 12:56
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Mindenképpen javaslom ezt a cikket. Objektív, korrekt vélemények, tanácsok, jogok a témával kapcsolatban. [link]
2019. ápr. 18. 15:25
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem sok esély van rá, lehet, hogy van az több hét is+az ünnepek most bekavarnak az intézésbe, és nem biztos, hogy olyan gyorsan el tudod intézni. Szóval ne számíts arra, hogy biztosan sikerül.
2019. ápr. 18. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:
33%

Szia Kérdező!

Mi van veled?

2019. ápr. 21. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!