Ha 10 hetesen derül ki hogy terhes vagyok még el lehet vetetni?
Az, hogy nincs 100%-os védelem és igen is teherbe lehet esni rendes védekezés ellenere, nem “divat”, hanem tény!
Az simán meglehet, h itt sokan csak ramondják, hogy de hat én vedekeztem, közben meg nem, de attól még ez egy létező jelenség és nem kéne csípőből ítélkezni, ráadásul mindenféle háttér információ nélkül...
Ja, divany.hu 😂😂😂
Hát aztán ez marha tudományos oldal
#14 ha lenne egy iciri-piciri, tényleg csak egy kevés sütnivalód, akkor látnád, hogy ez valóban tudományos cikk, amit divány lehozott magyarul, de fél pillanatig tart megkeresni az angol verzióját.
Pl.: [link]
A kutatást Aaron Lazorwitz szülész-nőgyógyász végezte, igen jól látod, coloradoi Orvostudományi Egyetem. :)
Még egyébre kíváncsi vagy?
Attól, hogy veled valami nem történt meg, még igen is létező jelenség, ahogy a foggátló melletti teherbeesés is. Csak a saját kotlázottságodra vall, ha ezt képtelen vagy felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!