Ha 10 hetesen derül ki hogy terhes vagyok még el lehet vetetni?
Elvileg 12 hetes korig lehet
De neten ha beírod, megtalálod a választ
Nem biztos
Most kérj a körzeti családsegítőnél időpontot ( nàlunk a védőnő foglalkozik ilyesmivel) mert ott is csúszhat a dolog
2-szer meg kell jelenj, otf kapsz igazolást és a műtét időpontot 12+0 dátum előttre ki kell tűzni.
Csekket is be kell fizetni...
Úgyh 2 hét az necces, főleg ha benne van esetleg a húsvét is.
Utolsó te egész pontosan hol is olvastad, hogy nem védekezett a kérdező? :)
Annyira imádom, amikor kerek 0 infoval osztják egyesek a nem létező eszüket. Gondolom te neked is van otthon csudijó kristálygömböd, abból olvasod ki azokat, amiket a kérdező egy szóval sem említett meg nem mellesleg, amihez semmi közöd..
De ha ilyen jó vagy, mond már meg nekem a jövőheti lottószámokat, köszi. :D
A kb. 10 hetes az lehet 9 vagy 11 is, úgyhogy minél előbb menj el nőgyógyászhoz!
Ha csak később kaptál volna időpontot, akkor megtartod, mert kicsúszol a 12. hétből??!
Utolsó: ez nem igaz! Az, hogy te tudatlan vagy, az a te bajod. NINCS 100%-os védelem! Én speciel rendesen szedett fogamzásgátló szedése mellett estem teherbe!
És de, ha sietsz el tudod intézni még az abortuszt, úgy hogy ne ezen aggódj, hanem intezkedj minél előbb.
Menj el minél előbb, kérd sűrgösen.
El lehet de gyorsan.
Most meg leszek kövezve, de más időpontot mondj a menzesznek, az a 10 hét lehet 8-9-10-11 is akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!