Van köztetek olyan, aki úgy döntött, abortuszra megy, és NEM MONDTA EL az adott párjának?
Sziasztok. Ha van ilyen köztetek, MIÉRT nem mondtátok el?
Köszi a válaszokat.
(nem személyes a kérdés, nem engem érint).
Kérem az ellenkampányt, ne itt élje ki magát.
Nálam, pasiként van egy szabály, amit mindegyik barátnőmnek elmondok, egyből a kapcsolat elején!
Nem kell gyerek! Ha mégis terhes leszel, akkor vagy lépj le és tartsd meg egyedül, vagy vetesd el, de én soha ne tudjam meg!
2.-nak.
Fizetek, de ennyi! Semmi mást nem akarok.
Szerintem fizikai képtelenség.
Mert aki még nem szült, az 1 éjszakát bent tölt a kórházban. Ez ugye még kivitelezhető ha nem élnek együtt.
De az azutáni 6 hét szexmentesség nehezen magyarázható...
SZóval nem tudom, hogyan lehet eltitkolni ilyet. (az erkölcsi részéről nem is beszélve)
Első te mekkora egy gyökér vagy! Ha terhes lesz,az a te hibád is nem? Felelősség meg a kukában! Felgyújtanám az ilyen szennyeket!
Kérdezőnek: Én abortusz ellenes vagyok de nem élem ki ezt másokon,mert van saját életem amivel foglalkozzak.De az ismerősi körömben volt egy ilyen nő.Teherbe esett,eszébe sem jutott megtartani.Párjának aznap mondta el,mikor kijött a kórházból.Otthagyta mert ő szeretett volna gyereket.
Együtt élünk az első évünk óta mit mondanék hol alszom? Nálunk ilyen nincs.
Mivel magyaráznám az utána lévő szex mentes időszakot?
Amatőrök vagytok?
Szexmentes időszak: anal, oral, kézi fejés, megjött, bocsi, de felfáztam, gomba az uszodából,...ki lehet dumálni.
Hát ha van is ilyen, mi értelme annak a kapcsolatnak?
Biztos nem tudnék utána a szemébe nézni a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!