Mindenki teljes bizonyosaggal erezte, hogy jo dontest hoz, aki abortuszra ment?
Tudom, hogy ez a racionalis az esetunkben, meg egy csomo mas jelzot is hasznalhatnek, ami indokolja.
De sem helyesnek, sem jo dontesnek nem erzem.
En noverem esetet lattam testkozelbol.
18eves volt, azt mondta, h akkor nem viselte meg, bement es kijott mintha mi se tortent volna.
Azota van 2 gyereke es most mar nagyon sokszor gondol a legelso terhessegere is, azt mondja akkor jo dontes volt, viszont ma mar banja, tul fiatal volt, se munka, se anyagi hatter...
Anyunak 1 volt, nagyinak 4.
Ők nem bánták meg.
Baráti körből többet is ismerek, megbánót nem tudok köztük.
Teljesen biztos voltam benne, és azóta minden egyes nap igazolja, hogy jó döntést hoztam.
Az "apuka", miután elmondtam, hogy terhes vagyok, kinyögte, hogy "ja, akkor tényleg szakadt volt a gumi" (telefonon), aztán nem jött el a megbeszélt találkozóra, hanem egyszerűen eltűnt. Egy haverja mondta el évekkel később, hogy Angliáig meg se állt. Kedves.
Szóval, két lehetőségem maradt: elvetetni, vagy hazaköltözni az alkoholista anyámhoz, és megszülni.
Azóta született két lányom, van jó munkám, saját otthonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!