10mmes petezsák, a 7. het elejen vagyok, szivhang nincs, abortuszra jelentkeznék, de akkor ez missed ab lesz?
Műtét előtt mindenképp leellenőzik mégegyszer, természetesen ha mégis megjelenik szívhang, elmarad a műtét.
Nekem 5+4 hetesen volt 10 mm a petezsák 14 napi tüszőrepedéssel. Foganhatott egy-két héttel később? Akkor van még remény.
De ha elmarad a mutet akkor megint ezer ev mire elintezek mindent kifutok az idobol..
Ha nemlesz szivhang akkor megint 1 het mulvara viszarendel?!..
Miert kell ezt huzni halsztani hogy minel nagyobb legyen a kockazat..
Dehogy lehetetlen. Egy hét múlva eldöntik, hogy van-e szívhang. Ha van, akkor intézed az abortuszt, ha nincs, akkor meg előjegyeznek műszeres befejezésre.
És ha már egyszer rámondják, hogy missed ab., akkor nem fogják még műtét előtt nézegetni, ha nem ragaszkodsz hozzá kifejezetten.
Kedves Kérdező!
Mikor a kombinált teszt vérvételére vártam, elkezdtem beszélgetni egy másik nővel, ő akkor 5 hetes terhes volt, és nem értettem miért kell ilyen hamar jönnie vérvételre.Hát azért mert ő már úgy ment a dokihoz,hogy nem tartja meg,kapott beutalót vérvételre,meg kért időpontot már a műtétre is, volt időpontja vissza az orvoshoz ahol megállapítják hogy élő terhesség,stbstb.Szóval amit lehet már a szívhang előtt igyekezett elintézni.
Mondtad a dokinak, hogy abortuszt akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!