Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mindenki teljes bizonyosaggal...

Mindenki teljes bizonyosaggal erezte, hogy jo dontest hoz, aki abortuszra ment?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a racionalis az esetunkben, meg egy csomo mas jelzot is hasznalhatnek, ami indokolja.

De sem helyesnek, sem jo dontesnek nem erzem.

2019. márc. 17. 13:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Én nem bántam meg. Most is így döntenék.
2019. ápr. 23. 06:52
 12/12 anonim válasza:
75%

Én borzasztò felelőtlen voltam fiatalon. Minden porcikámmal azon leszek hogy az én gyermek ne legyen olyan mint én voltam. Nem a szúleimre fogom, de sose volt köztünk tùl jò kapcsolat, még gyerek koromban sem. 18 évesen terhes lettem. Sem és, sem az akkor 18 éves párom nem kìvántuk, elmentünk elvetetni. (Nem. Nem bántam meg)

Később 20 évesen szerelmes lettem egy tőlem 20 évvel idősebb emberbe, akitől az első hònapba teherbe estem. Rengeteget gondolkodtam mi legyen, végig sìrtam az egészet, de őt is elvetettem. Ès mivel ìrtam. Borzasztò felelőtlen voltam rá 2 hònapra ugyan ez ismèt megtörtént. (A másodikat borzasztòan bántam, fájt a szivem, napokig sìrtam, szenvedtem. ) valahogy a harmadik annyira gyorsan történt hogy nem. Most 27 éves vagyok, és ezek miatt nem merek gyereket vállalni, pedig vágynék rà. Félek hogy az abortuszok miatt nem tudnám kihordani, vagy csak nem esem teherbe. Emiatt a félelmem miatt borzasztòan bánom hogy nem voltam felelősség teljes. És szégyenlem mindig magam mikor nőgyògyászhoz megyek, és beszélnem kell arròl, hogy voltam olyan hülye hogy 3x is megtettem amit nem kellett volna. :(

2019. ápr. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!