Mennyibe kerül egy abortusz most?
Úgy 40 körül.
Még mindig sokkal olcsóbb, mint a terhesgondozás-szülés...
"Mázlid volt, mert többnyire rezidensek meg hentesek kíséretezgetnek az emberen, s akár akarsz, akár nem, akkora gátvágást kapsz, hogy utána a gatyád is odafizeted intimplasztikára, hogy ne kloákával éld a további életed. :( (az "ingyenes" fájdalomcsillapításról, meg a fél óra helyett egész napos várakozásról nem is beszélve)"
Hogy lehet ilyeneket írni? Talán átélted, vagy csak a szád nagy úgy, hogy valójában semmit nem tudsz az állami terhesgondozásról és szülésről?
Mint szülőszobán dolgozó, ügyelő orvos, kikérem magamnak. Nem vagyok sem hentes, és nem szokásom akkora gátmetszést csinálni, hogy utána kloákája legyen az illetőnek.
Sőt, képzeld el, EDA-t is kaphatnak azok a vajúdók is, akiknek nincs orvosa, nem csak az, aki teletömi a főorvos úr zsebét.
Arról nem is beszélve, hogy ügyeletes orvos nem csinál olyat, hogy megindítja fosszar méhszájra a szülést csak azért, mert épp akkor ér rá, nem csinál full indokolatlanul császármetszést csak azért, mert nincs kedve még plusz két órát ott ülni a vajúdó mellett stb.
Nehogy azt higgye már valaki, hogy ha ügyeleten szül, akkor garantáltan leköpik, szülés után meg mehet intimtornára... És azt sem kell hinni, hogy ha odafizet 150 ezret a főorvos úrnak, akkor majd tutira nem lesz semmi komplikáció.
2x szültem ügyeletes orvosnál. Le a kalappal előttük és a nővérek előtt is. Lelkiismeretesen, odaadóan elláttak.
És ugyan abom még nem volt, meg soha nem is lesz, az tuti, de azt biztosan tudom, hogy jobb szülni! Úgy szeretni teged az életben nem fog senki, mint a saját gyereked. Az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!