Ilyen esetben hova kell mennem?
Sziasztok. Úgy néz ki sajnos terhes vagyok, nem fogom megtartani. Mi barátommal Pesten lakunk albérletben kb 2 éve, de a tulaj nem engedett bejelentkezni, az állandó lakcímünk vidékre szól. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor nekem vidékre kéne lemennem a körzetis orvoshoz? Itt Pesten nem végzik el az abortuszt? Ha magánkórházban szeretném csináltatni, akkor viszont mindegy hova megyek, ugye?
Köszi előre is és légy szíves a kérdésre válaszoljatok! Nem kérek semmilyen kioktatást, győzködést, a döntésem végleges, köszi!
Teljesen mindegy, hova mész. Bármelyik rendelőben ellátnak, ha rendezett a TB-d.
(amúgy meg ha van bérleti szerződés, akkor olyan nincs, hogy nem enged bejelentkezni a tulaj.)
3-as, az abortusz az nem "ellátás".
Lehet, hogy a nőgyógyász megállapítja a terhességet, de a műtétet nem tudom, elvégzik-e TB nélkül...
(amúgy feltehetőleg van TB-je a kérdezőnek)
szabad orvos választás van. magánkórházba meg oda mész ahova akarsz, államiba is egyébként.
az albérletbe meg nem szoktak állandóra bejelentkezni-bár ez nem volt kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!