Mennyire fáj az abortusz?
Igen, pálcikával. Nem szültem még.
Olyan volt mintha a belülről kihuznanak valamit es utána bent egy nagyon nagy szúrás
Borzalmas voltml
Egy napja volt abortuszom.
Mivel rengeteg rosszat olvastam, annyira féltem, hogy sírva mentem be, mikor tették fel a pálcát.
Semmi. Meg se éreztem. Eltelt 3 óra, semmi.
Bevezettek a műtőbe, mondtam, hogy sose műtöttek, nagyon félek.
Belémnyomták az altatót aztán felkeltem az ágyban felöltöztetve és már telefonálgattam is, hogy jól vagyok. Azóta sem fáj egy cseppet sem, testileg és lelkileg se.
Csak boldogsággal tölt el hogy túl vagyok rajta.
Nem kell tőle félni, egyáltalán nem fáj, csak túl sok az elrettentő videó/komment.
24L
Nekem majdnem egy éve volt abortuszom és rettenetesen fájt. Nem altattak, mindent éreztem. Tágítással együtt kb 15 perc volt az egész, de úgy éreztem, hogy életem leghosszabb 15 perce. Menstruációhoz hasonló görcseim voltak, csak sokkal- sokkal erősebbek, alig tudtam utána felállni. Lelkileg is nagyon fájt, mivel szívem szerint megtartottam volna, de megállt a fejlődésben, valami probléma volt vele.
Ez az én személyes tapasztalatom, általában altatásban végzik és vannak, akiknek nem fáj ennyire, egyéntől is függ, előre nem nagyon lehet megmondani, hogy mennyire fog fájni.
"Csak boldogsággal tölt el hogy túl vagyok rajta."
És ezt névvel-arccal is vállalnád? Undorító vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!