Mennyire fáj az abortusz?

Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 12:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%

Egyáltalán nem faj! A tagitas sem fájt. Lelkileg meg aztán pláne nem. Ne akarjatok már mindenkit érzelmileg zsarolni, h úristen egy életen át bánni fogod, örökké lelkiismeret furdalasod lesz blabla. Mégis honnan a jó fenebol tudjátok ti azt, h ő BIZTOSAN meg fogja bánni?? Jövőbe láttok? Akkor mondjatok már meg a jövőheti lottó számokat, köszi... :D

Nevetséges h boldog, boldogtalant szülésre akarnának egyesek kenyszeriteni. Az ember megfontoltan hoz meg egy ilyen döntést, mert ő azt akarja és azt tartja jónak! Na már most az ember a jó döntéseit NEM bánja meg!! Ennyi. Több abortuszost is ismerek, egyik sem bánja egy percig sem. Aki megbánja, az esetleg akarta, de nem volt meg a megfelelő körülmény, így elvetette. Na az ilyen elhiszem h megbánja, hisz akarta, de mégsem tudta megtartani, de aki tudatosan dönt az abortusz mellett, az nem ezen fog utána 0-24-ben gyötrödni és bankódni.

Az a saját magánügye mindenkinek, hogy számára a világ közepe a gyerek és első látásra szerelem, koránt sem jelenti azt, hogy másnak is épp ezt jelenti. Én gyogyszer mellett lettem terhes, úgyhogy soha nem akartam/akarok gyereket és hihetetlen módon nem az volt az első gondolatom, h Jajj de cuki, milyen fantasztikus, hanem az h rohantam azonnal orvoshoz abortuszra időpontért. Mert nem mindenki vágyik gyerekre, ilyen egyszerű.

Egy embrió pedig nem egyenlő egy kifejlett, már megszületett gyerekkel, az abortusz továbbra sem gyilkosság (soha nem is volt az és nem is lesz) + attól h valaki terhes lesz, nem lesz automatikus anya! Ne legyetek már ennyire tudatlanok. Az lesz, HA megszületik a gyerek, de hogyha elveteti, akkor semmiféle “anyáról” nem lehet beszélni!

2019. márc. 15. 18:49
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó tökéletesen leírta a lényeget. És tökéletesen igaza van.
2019. márc. 16. 07:53
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Majd 5-10-20 év múlva fog fájni, amikor érett fejjel rájössz, hogy tulajdonképpen elvetted gyermeked életét...
2019. márc. 16. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

Jesszus.. Igen. Biztos ez fog eszébe jutni 10-20 év múlva.

Hogy lehet ennyire beszűkült valaki..

2019. márc. 17. 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
13-as ne okoskodj már olyanról, amit nem tudsz... Nekem 12 éve volt abortuszom, SOHA nem bankodtan rajta és nem is jutott eszembe. Ez egy 12 éve lezárt történet, jól döntöttem és pont. Ja és meg csak véletlen sem volt gyerekem, volt egy nem kívánt embrió, amit eltávolítattam. Nagy különbség!
2019. márc. 17. 11:47
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
A tágító felhelyezése nagyon fájt.
2019. márc. 17. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Tagitva voltam. Nekem nem fájt,pedig számítottam rá.. 1-2x nagyon picit begorcsolt a hasam, de el is múlt.
2019. márc. 18. 19:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj a tágítás. Én nagyon féltem. De nem éreztem semmit csak néha kis görcsöket pedig nekem aztán a fájdalom küszöböm a béka segge alatt van.
2019. márc. 20. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

En írtam, hogy faj a tágító.

Nem elrettentes keppen írtam, hanem mert nekem annyira fajt hogy teljesen leizzadtam es lesapadtam. Alig tudtam felállni

De hallottam olyat is akinek egyáltalán nem fajt, tehat ez egyéni.

2019. márc. 21. 07:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Téged mivel tágítottak? Lamináriával? Mit éreztél? Én vagyok az akinek egyáltalán nem fájt. Nem tudom hogy miért van hogy valakinek faj valakinek nem.
2019. márc. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!