Nőgyógyászati kisműtét után, ha elégedett leszek, mennyi pénzt szokás adni a választott operáló és az altatóorvosnak? NEM abortusz, hanem egészségügyi műtét! Kb.15 perces altatás lesz, és 6 órahossza megfigyelés után hazaengednek.
Köszönöm a választ! A szüleim úgy gondolják, hogy 50 ezret kellene adni neki, az altatónak pedig 10-20 ezret. Mindkettő kedves volt eddig, bár csak egyszer találkoztunk.
A Te műtéted mostanában volt? (Az árak változása miatt kérdezem.)
Ezek szerint ez sok volna? Mások mit gondolnak erről? Nem akarok beégni.
Ez lemaradt:
Túlzásba sem szeretnék esni, inkább átlagos lennék.
Kedves kérdező én két évig dolgoztam aneszt rezidensként, utána váltottam szakot. Egy egészségügyi kaparásért ami mindenkinek kb. kemény tíz perc munka senkinek nem kell fizetni. Igazából többet ártatok ezzel a pénzdugdosás mániával mint használtok. Az orvosoknak pont a hálapénz tiltása az érdeke.
De ha mindenképpen akarsz adni nőgyógyásznak maximum 10000 és anesztesnek IS 10000. De én a helyedben mindenkinek vennék egy doboz csokit.
Köszönöm szépen minden kedves válaszolónak a segítséget! Ez nagy megkönnyebülés, mert eléggé szerény anyagi körülmények között élek.
Azt hallottam, hogy azért szokás kevesebb pénzt adni az altatóorvosnak, mert a sebész oszt mindenkinek abból, amit ő kap. Senkit sem akartam megsérteni.
A sebész tudod kinek oszt? Saját magának, meg saját magának.
Ha a sebész maszekműtétet csinál, amit teljes egészében te fizetsz, például egy mellimplantátumot, akkor van egyedül szétosztva a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!