Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A libressenek a nem illatosíto...

A libressenek a nem illatosított eü betéte kiment a forgalomból?

Figyelt kérdés

Már szinte sehol sem találok olyat, csak ezt az új 'deo fresh' enyhén illatosítottat. Tudtok róla valamit?

Meg ti milyen nem illatosított eü betétet használtok? Milyet ajánlotok? Az always-en kívül? Nekem attól mindig kiszáradt a bőröm. Valami lehetőleg nem olyan drága kellene, ami sok vért felszív, mert elég erős az első pár napban a vérzésem.

Köszönöm előre is a válaszokat. 17/l

2018. dec. 8. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Softelle- viszont az drága, az összes többi rémesen pocsék

Ob tampon?

2018. dec. 8. 11:47
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenre gondoltam

2018. dec. 8. 11:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Tampont nem hasznalok.

2018. dec. 8. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Bár már nem betétet használok nekem ami tök bejött az a Dm sajátmárkásának a lila színűje. Jessa nem tudom mi, de nekem tök bevált. Szerintem viszonylag sok vért szív fel, nincs műanyagos anyaga, nem illatosított és baromi olcsó. :) (Itt a link, csak német oldalon találtam róla képet, de szerintem lehet venni itthon is. Legalábbis én nyáron még vettem.) [link]
2018. dec. 8. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki a tampont (ob applikátorosat)
2018. dec. 8. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
A Natracare és Biointimo is illatmestes. Meg talán a Jessa is a d, saját márkása
2018. dec. 8. 16:16
 7/11 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem használok tampont.

Köszönöm a válaszokat. Az illat mentes libresseről senki nem tud semmit?

2018. dec. 8. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Értettem, hogy nem használsz. Továbbra is javaslom, hogy próbáld ki!
2018. dec. 8. 18:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor mashogy írom, nem használhatom, eü okok miatt.
2018. dec. 9. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Itt nálunk még van a boltokban az illatmentes róusaszín Libresse. Vagy menj fel a Rossmann honlapjára, ott nagyon sokféle betét van, ott biztos lesz majd. Ha meg mégsem, akkor próbáld ki az egyel hosszabb (türkizkék csomagos) Libresse-t, az egy kicsivel hosszabb, így több vért is tud beszívni. Vagy az éjszakait. Én pl azt használom, mert nekem inkább az a lényeg, h széles legyen és a Libresse betétek közül csak az éjszakai szélesebb. Én föleg Libresse-t használok, az a legmegfelelőbb számomra, illetve van még a Bella for teens amit nagyon szeretek. 3 fajta van belőle: a sárga és a zöld illatosított, a világoskék nem. Ezeket, illetve a Libresse-ket jószívvel tudom ajánlani. Az Allways-t én sem szeretem, se a Naturellát. Viszont a tesco saját márkása meglepően jó. Remélem tudtam segíteni.
2018. dec. 21. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!