Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet az, hogy egy lány,...

Hogy lehet az, hogy egy lány, aki állítólag védekezik, alig 4 hónapon belül másodjára terhes, nem kívántan? Nem lehet hogy az a célja hogy mindenáron terhes legyen?

Figyelt kérdés
De lehet, a 4 hónappal sokat mondtam, ugyanis novemberben volt abortusza, de ma már újra terhes.

2019. febr. 22. 00:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
70%
Aki NEM AKAR gyereket , az VEDEKEZZEN! Ennyire egyszeru. Hiaba 17 a hverod, ha a dgashoz meg volt az esze, akkor gumit is huzhatott volna. A masik fele , hogy akkor nem volt baj h milyen a no, amig szettette neki?.... mostmar tessek viselni a kovetkezmenyeket!!!
2019. febr. 23. 07:03
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

"Az Isten óvjon engem és minden férfi társamat egy ilyen agybeteg csajtól, mint ez a nő..!"

Jaj, de édes vagy! Nehogy megijedjenek a férfiak, ők maguk is tehetnek az "ilyen agybeteg csajok" ellen.

1. vagy nem kefélik meg őket, mondván olcsó lyuk és könnyen jött

2. Vagy ha már megkeféli, legalább legyen annyi esze, hogy a f...ára gumit húz!

Woalá!

Ugye nem is olyan nehéz ez!

Csak kényelmesebb és biztosan jobb is kopasz f..szal televerni random jött-ment nőket!

2019. febr. 23. 08:12
 23/30 anonim ***** válasza:
74%
jaj de gonoszak vagytok! A csaj NYILVÁN puskát fogott a krapek fejéhez, hogy "márpedig gumi nélkül dugsz meg!" Hiszen mindig, mindenben a nők a hibásak, még mindig nem jöttetek rá?
2019. febr. 23. 11:56
 24/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem, nem a nők a hibásak, sőt. Legtöbb esetben én is azt mondanám, hogy a férfinek legyen több esze, hamár egy ribizlivel hozta össze az éjszaka. De ez most nem az a helyzet! egy 17 éves gimis srácról és egy 22 éves felnőtt (?) nőről beszélünk elméletileg. Itt elvárható lett volna, hogy ennek a nőnek legyen több esze, ha már egy kiskorúval fekszik össze, legalábbis szerintem!
2019. febr. 23. 13:47
 25/30 A kérdező kommentje:
Ha meg tényleg ez volt a rejtett szándéka, hogy teherbe ejtesse magát minél előbb valakivel, akkor - ez most gonoszan fog hangzani, de- remélem, a leendő gyereke is csúnyán meg fogja utálni az anyját azért, ahogyan és amire (a semmire, mert egy pénztelen leszázalékolt senki az a nő) Őt bevállalta.
2019. febr. 23. 13:52
 26/30 anonim ***** válasza:
59%

Jaj istenem, a csaj öt évvel idősebb, de a fiú "kiskorú". Egy szinten vannak agyilag. Ez megint csak arra jó hogy a nőre legyen

hárítva a felelősség.

2019. febr. 23. 14:22
 27/30 A kérdező kommentje:
*egy 22 éves nincs egy szinten egy 17 évessel, hagyjuk már! Max akkor tudnám ezt mondani, ha 20 és 22 évesről lenne szó, na de 5 év korkülönbség ebben az időszakban SOKNAK számít! Nagyon soknak!
2019. febr. 23. 15:31
 28/30 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, nyilván a srácnak és a szerencsétlen gyereknek is szívás ez. De Magyarországon a “beleegyezési korhatár” 14 év fő szabály szerint, azaz 17 évesről azt feltételezi a törvény, hogy képes felelősen dönteni arról, hogy akar-e szerelni, kivel és hogy védekezik-e. Gondolom, a srác is tudta, hogy hogyan készül a gyerek, nemi betegségekről us hallott már, alap lett volna, hogy gumit húz egy friss “kapcsolatban”. Szóval ja, gáz a csaj, de a haverod is hülye volt.
2019. febr. 23. 22:04
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
Nem te vagy ez a haver?
2019. febr. 24. 22:56
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy régi ismerősömnek 5 gyereke és 16(!!!) abortusza volt, míg a férje hajlandó volt aláírni az elkötésről szóló iratot.

De ő félelmetesen egyszerű lélek, aki egy bántalmazóval élt együtt, aki kitalálta, hogy csak szex előtt vegye be az asszony a bogyit.

Én magyaráztam el neki (25 évvel később) hogy miért nem működött így.

2019. márc. 4. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!