Hogy lehet az, hogy egy lány, aki állítólag védekezik, alig 4 hónapon belül másodjára terhes, nem kívántan? Nem lehet hogy az a célja hogy mindenáron terhes legyen?
Nagyon gáz a csaj. Nyilván nem megfelelően védekezik, ennyi véletlen nincs.
Most hogy ennyire buta, tájékozatlan és nem tudja hogyan kell szedni - vagy tudatosan "szórakozik" ezt így messziről nehéz eldönteni.
Nekem még gimiben volt egy kicsit ilyen lelkisérült osztálytársam, aki imádta a drámát, hogy körülötte mindig történjen vmi (biztos mindenki tudja miről beszélek, vannak ilyen emberek) kitalálta hogy őt bántalmazzák, aztán hogy anyja külföldre szökik vmi palival, aztán terhes lett, állítólag abortusza is volt (nem tudjuk mondjuk hogy igaz volt e)
aztán újra terhes lett, (vagy csak akkor először?) akkor kitalálta hogy ő leesett a lépcsőn és elvetélt...
Tisztára mint egy szappanopera...:-/ az ilyen embertől jobb ha távoltartod magad és mielőbb leépíted.
Normális , érző, lelkiismeretes nem sík hülye nő, ha egyszer abortuszra kényszerült, onnan szerintem mindent megtesz hogy ez ne következzen be újra.
Állítólag ma nyögte be, hogy nem hajlandó még egyszer elvetetni, bármit is szól hozzá a párja. Szerintem ez a csaj mindennél jobban a gyerekre hajt, de egy 22 éves nem normálisról van szó, akit leszázalékoltak, ugyanis pszichiátriai kezelésekre jár, és durva dolgai vannak, azzal sokat elárulok, hogy már a csaj szülei is kivágták otthonról, így állandóan különböző pasiknál lakik.
Nem rólam van szó egyébként, hanem a legjobb barátomnak a barátnője ő. És igen, felkaptam a fejemet erre, hogy hogy lehet valaki 3 hónapon belül 2x terhes...
Szerintetek milyen lehetőségei vannak ebben az esetben a barátomnak, aki egyébként még nincsen 18 éves? (17 évesek vagyunk, ő összejött ezzel a 22 éves lánnyal, rá 2 hónapra tőle is terhes lett sajnos). Szerintem nagyon csúnyán behúzta ez a nő a csőbe... at szeretném megkérdezni, hogy kényszerítheti e egy már nagykorú nő a 17 éves barátját az apaságra? tudom, hülye volt, hogy ennyire megbízott benne, de ha már megtörtént a baj, mostmár a következményeken kell gondolkozni. A lány egyébként is mentálisan beteg!
Mit lehet ilyen esetekben tenni ha egyáltalán lehet? Gondolom abortuszra nem kényszerítheti őt senki nyilván...de a barátom mit tehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!