Mit tegyek? Baràtom ismèt sunyi mòdon "belèm ment", pedig anyagilag padlòn vagyunk.
Rohadt gyorsan dobd ki, tudod mi a "kisebb probléma" egy kapcsolatban?
Hogy nem tartok rendet magam után, az kisebb probléma, az hogy a párod úgy élvez beléd hogy rendesen kajára sincs pénzetek majd lelki terrorral próbál kényszeríteni hogy megtartsd az már lassan a bántalmazás határát súrolja.
Az ilyen vallásos gyökér később se lesz jó, ha egy gyereket leszület veled a semmire azt hiszed elég lesz neki?
Elhiszem hogy szereted de tönkre fogja b...ni az életed (képletesen és szó szerint is) ha ezt így folytatja.
#31, ja abból hogy tesz az anyagi háttére és a semmire szülésre akarja kényszeríteni a barátnőjét nagyon kompromisszumkésséges és értelmes embernek jön le, biztos meg lehet oldani egy megbeszéléssel.
Sok dolgot túlélt a kapcsolatom, köztük egy megcsalást, ott is működött a megbeszélés és boldogok vagyunk mert felnőttként leülünk de itt még én is azt mondom hogy kalap-kabát ha ennyire tesz valaki az én akaratomra, vagy az az alap hogy le kell ülni hogy "kicsim, szeretném ha emberként bánnál velem és az én igényeimre is gondolnál a tieid mellett"? nem ez lenne az alap? Azt is meg kéne beszélniük hogy ne verje agyon a csajt esetleg ha rossz kedve van? Vagy milyen alapvető dolgokat kéne még a csávó szájába rágni?
Oh kérdező, egészen az utolsó hozzászólásodig sajnáltalak. De ez a "kihalna az európai ember mer' fél gyerek jut két felnőttre" hozzászólásod megerősített abban a gondolatomban, hogy te ugyan különbnek tartod magad a párod családjától, de ugyanolyan sötét és korlátolt vagy, mint ők!
Nem az ilyen bigott középkoriaknak kell "fenntartani a fajt"! Ezek a korlátoltság meg az ösztönlényi viselkedés fenntartására képesek! Egyáltalán mi az, higy európai embert fenntartani? Ilyen elméletek születtek már a '30-as '40-es években is, nagy büszkeség mondhatom! A gyerekvállalás két ember magánügye, nem fajfenntartó program! Jó esetben megfontolt, normális, bizalmon és egymás tiszteletén alapuló kapcsolatba, egzisztenciával rendelkező párok döntése! Ha ez nincs meg, akár az emberiség is kipusztulhat, akkor se kellene gyerek, és ezzel szerintem sokan vagyunk még így! Nálatok a gyerekvállaláshoz SEMMILYEN feltétel nem adott! Ha véletlenül terhes maradtál, csak bízni tudok benne, hogy van annyi eszed, hogy elveteted és nem mások kontójára "fajfenntartotok"...
"A gyamugy egybol elvenne erre nem gndol?"
Azért ennyire könnyen nem veszik el. Nem kell ilyennel riogatni.
"osszejott a pénz a tesztre"???
Egy 400 Ft-os tesztre úgy kell osszekaparni a pénzt?
Ez kamu.
Hogy fogod kifizetni az abortuszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!