Mit tegyek? Baràtom ismèt sunyi mòdon "belèm ment", pedig anyagilag padlòn vagyunk.
Jajj, valamit kihagytam!
Ha SOS felteteted MOST, a spirál a még be nem ágyazódott petesejt esetében megakadályozza a terhesség létrejöttét!
Szedd össze a pénzt a föld alól is, mert a gyereknek egyetlen csomag pelenkájára többet kell költened, arra készülj fel!
Minek vagy vele?
Ez minden csak nem harmonikus kapcsolat. Egy diszkóban megismerkedett, részeg párocska egyéjszakásában több tisztelet van, mint abban, hogy a palid párhavonta teliélvez az engedélyed nélkül.
azonnal pakolj össze, menj be a rendőrségre, kérj távoltartásit,
Szerintem te túl sok bűnügyi filmet néztél.Körberöhögnék ha ezzel beállítana a rendőrségre.
Kissé infantilisnek tűnik a párod. Ha egy éve együtt vagytok, akkor gondolom mindent átbeszéltek, és látja hogyan álltok anyagilag. Ha te viszolyogsz a teherbeeséstől, félelmeid vannak, akkor egyrészről nem lehet akkora önző, hogy semmibe vegyen téged, másfelől neked is el kellene gondolkodnod hogy valóban mellette akarsz-e kitartani.
(A túlvallásosság sosem vezet jóra. Az én vőlegényem iszlám, én katolikus. Jó ideje együtt élünk már, és olyanok vagyunk mint borsó meg a héja.)
Először is gondolj magadra. Ne pánikolj, keress fel egy orvost. Koncentrálj a sulira, mellette dolgozz (rengeteg diákmunka van), és ha hiszel abban amiben én hittem, akkor találd meg azt a férfit, aki nyugalmat hoz az életedbe, aki miatt nem idegeskedsz, aki teljesen megbízik benned ahogyan te is benne, aki anyagi biztonságot tud nyújtani, mindellett családcentrikus, és mindig te vagy neki az első- és legfontosabb.
23 éves kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!