Abortusz utan ez normalis?
Sajnálatos módon pénteken volt egy abortuszom. Életemben az első és egyben az utolsó! :( Műtét után még minden rendben volt, így még aznap haza jöhettem, viszont másnap sötét barna folyást láttam meg a betétemen, aztán elmúlt, ismét olyan piros vérzésem volt mint lennie kell, de aztán délután megint be barnult, ma meg már csak ez a barna folyás volt de az sem sok. Görcseim nincsenek sem gyenge, lázam sincs. Ti tapasztaltatok ilyet abortusz utan? Bevallom parázok. Szerintetek lehet köze a lelkiállapotomnak ehhez? Ugyanis sok minden összejött sajnos, és igazából megviselt lelkileg az abortusz is. :(
Kérlek benneteket most kíméljetek az elítélő válaszokkal, elhihetitek sírok abortuszóta mindennap. Inkább a részletekbe nem folynék bele, hogy miért kényszerültünk erre.
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is.
Nem vagyok nagy szakértő, de a barnás folyadék inkább alvadt vérre utalhat.Viszont ha nem érzed magadat túl jól akkor irány a sürgősségi! Ha kibírod reggelig, akkor reggel nyitásra irány az orvos! A táppénzes papír vagy az iskolaigazolás legyen a legkisebb bajod, majd elintézed később!
Esetleg még maradj ma kicsit ébren és figyeld a reakciókat. Ha rosszabbul leszel akkor ahogy fent is írtam, sürgősségi, nagyon hirtelen állapotváltozás fellépése esetén nincs szarakvás és MENTŐ! A belső vérzés nem vicc...
Ennek ellenére próbálj megnyugodni és várd figyelmesen a további történéseket!
Azt már meg se merem kérdeni, hogy hány éves vagy és hogy otthon tudnak-e róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!