Van okom aggódni vagy ez normális?
Figyelt kérdés
Hét elején volt abortuszom. Már a hazamenetel.előtt gondok voltak erős vérzés miatt infúziót kaptam , de aznap este távozhattam az intézményből. Hazamenetel után nem volt gond, fájdalmaim sem, csütörtök estére meg is szűnt a vérzés. De péntek délutántól erős görcseim lettek, ismét elkezdtem vérezni ami sokkal.erősebb mint a hét bármely napján volt. Görcseim változó intenzitással " lepnek meg", néha nagyon erősek.
Normális ez vagy menjek vissza a kórházba?
Köszönöm.a segitseget!
2019. jan. 12. 23:56
2/3 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz! Valami biztos nincs rendben, ha feletlenul lazad is van akkor azonal menj vissza az orvoshoz. Mielobbi felepulest kivanok neked
3/3 anonim válasza:
Most komolyan! Nem logikus, magától értetődő, hogy látnia kell egy orvosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!